AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Redd Aşık Oldum Celladıma Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Redd Aşık Oldum Celladıma şarkı sozleri
Redd Aşık Oldum Celladıma şarkısı sozu
Cok soğuk bir kış gibi
Catlak dudaklarından donmuş bir gulumsemeyle
Dunyaya boş boş bakarken
Hic ayna gormemiş gibi
Renkli guzel gozleri
Guzel olduğuna şahit
Arayıp bulamazken
Saklar avuclarını olum korkusundan
Kısacık cizilmişti cunku butun cizgileri
Artık bitti
Aşık oldum celladıma
Artık bitti
Aşık oldum celladıma
Yazıyordu bıraktığı notta
Kendinden başka kimsenin yok muydu ki kalbi
Oyle zannederdi
Hic sevilmediğinden belki
Bakmazdı avuclarına olum korkusundan
Kısacık cizilmişti cunku butun cizgileri
Artık bitti
Aşık oldum celladıma
Artık bitti
Aşık oldum celladıma

Bu şarkının sözleri oldukça derin ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda aşkın acı yanları ve çelişkileri ele alınıyor. Şarkının hüzünlü atmosferi ve etkileyici sözleriyle dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Şarkıdaki dizelerle, soğuk bir kış gününün yalnızlığı, sevgisizliği ve acımasızlığı betimleniyor. Dudaklardaki donmuş gülümseme, dünyaya boş boş bakışlar ve arayıp bulamama haliyle insanın içindeki çaresizlik ve kaçış arayışı anlatılıyor.

Ayrıca, şarkıda aşık olmanın insana çektirdiği acılar ve yaşanan çelişkiler vurgulanıyor. Kendini celladına aşık olarak tanımlamak, bir ilişkideki acı veren tarafı sevmek ya da ona bağlanmak şeklinde yorumlanabilir.

Şarkının sonunda ise, aşkın sona erdiği ve artık her şeyin bittiği ifade ediliyor. Şarkının genelinde bir melankoli ve hüsran havası hakimken, aşkın acı yanlarını ve insanın iç dünyasındaki kırılganlığı dinleyicilere yansıtıyor.

Redd'in bu şarkısı, melodisinin yanı sıra derin sözleriyle de dinleyicileri etkilemeyi başarıyor. Aşk, acı, yalnızlık gibi kavramları işleyen şarkı, duygusal bir yolculuğa çıkmanızı sağlayabilir.