![270](https://iasbh.tmgrup.com.tr/5bcfea/752/395/0/4/506/270?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2025/01/25/recep-ucar-mac-1-1-olsa-bu-kadar-oyunun-durdugu-bir-yerde-51-saniyede-biter-miydikonyaspor-teknik-direktoru-re-1737837332263.jpeg)
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor deplasmanda mücadele ettiği Galatasaray'a 1-0 yenildi. Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Recep Uçar, sözlerine Bolu Kartalkaya'daki otelde çıkan yangında ve Konya'daki binanın çökmesinden dolayı vefat eden vatandaşlar için başsağlığı dileyerek başladı.
"3 SANTRFORLA OYNADIK AMA OLMADI"
"3 SANTRFORLA OYNADIK AMA OLMADI"
Galatasaray karşısında kendi oyunlarını oynadıkları ifade eden Uçar, "Maçtan önce de şunu söylemiştim, Galatasaray takımı, şu anda gerek lig, gerekse Avrupa Ligi'nde namağlup gidiyor. İç sahada dominant bir oyunları var. Galatasaray'ın domine edeceği oyunu değil, kendi oyunumuzu oynamaya geldik. Kazanmak için hazırlığımızı yaptık. Galatasaray'ın ön alanda çok iyi oyuncuları var. Ofansif bekle oynadılar. Onları kalemize az getirmek istedik. Bun içinde ön alanda şiddetli baskılar yaptık. Stratejimizin çalıştığı bir maç olduğunu düşünüyorum. İlk yarıda final paslarını yapmadığımız pozisyonlar oldu. Beni ve oyuncularımı üzen, finalleri yapamamak oldu. İlk yarı çok net pozisyon vermedik. İkinci yarıda da oyun mantalitemiz aynıydı. Biraz riskler aldık. Son dakikalarda kazanmak için 3 santrforla oynadık ama olmadı. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Bu sahada, bu kadar üst seviye mücadele ettikleri, kazanma hırsını sahaya yansıttıkları ve maç planına sadık kaldıkları için kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Son haftalarda iyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz, bir tülü kazanamıyoruz. Bunun da üstesinden geleceğiz. Bütün Konya camiası müsterih olsun. İyi sonuçlar alıp, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu."KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"