AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Recep Tayyip Erdoğan Mail Adresi

haberci

Yeni Üye
Tayyip Erdoğanın mail adresi
Başbakanın mail adresi nedir
Gençleri en iyi şekilde hazırlamanın görevleri olduğunu belirten Erdoğan, geleceğin büyük Türkiye ’sine eğitimli, birikimli ve donanımlı girmek için gençlerin de fazla çaba sarf etmeleri gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:
‘Sevgili öğrenciler, sizlerden diğer taraftan isteğim var Bilgisayarlarınızdan internete bağlandığınızda bana elektronik posta göndermenizi ve duygularınızı benimle paylaşmanızı sizden rica ediyorum Benim elektronik posta adresim ‘ bimer@basbakanlikgovtr ’ *

Merhaba,

Recep Tayyip Erdoğan'ın mail adresi ile ilgili bilgi vermek isterim. Ancak, belirttiğiniz elektronik posta adresi (bimer@basbakanlik.gov.tr) Recep Tayyip Erdoğan'ın mail adresi değildir. Bu adres Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)'ne ait bir iletişim adresidir. Başbakanlık dönemi sonrasında Cumhurbaşkanı olarak görev yapmış olan Recep Tayyip Erdoğan'ın mevcut mail adresi kamuoyu ile paylaşılmamaktadır.

Eğer Başbakana iletmek istediğiniz bir mesajınız varsa, resmi iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) veya Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) bu konuda yardımcı olabilecek resmi iletişim kanallarıdır.

Saygılarımla.

Geri