- Konu Yazar
reCAPTCHA hatası nasıl düzeltilir?
Genelde reCaptcha doğrulama butonuna basınca 1-2 resim seçmemiz falan istenir. Sorunlar ortaya çıkar. Çözüme gelirsek; Kutucuğa tıkladığınız zaman, bulunduğunuz sitenin sayfasında aşağı yukarı kaydırma yapın-yani kutucukta loading işareti olurken. Direkt Yeşil tik oluyor.Ben robot değilim nasıl iptal edilir?
Ben robot değilim nasıl iptal edilir?Google’da Robot Uyarısı Nasıl Kaldırılır Sorun operatörün bize atadığı IP ise, modemi yeniden başlatarak anında değiştirebiliriz. İnternet hatlarının çoğu dinamik IP ile yönetilir, bu nedenle modemi yeniden başlatmanız ve yeni bir IP atanması için birkaç saniye beklemeniz yeterlidir.
reCAPTCHA sorunu nedir?
Arkadaşların dediği gibi bu sorun genelde zararlı yazılım ya da VPN, Proxy kullanımında ortaya çıkıyor. Yine Türk.net gibi servis sağlayıcılarda bu tür sorunlar olabiliyor. Sebep şu: Türk.net gibi bazı internet servis sağlayıcılar IP yetersizliğinden dolayı kullanıcıları internete ortak ip üzerinden çıkartıyorlar.reCAPTCHA neden?
reCAPTCHA neden?ReCaptcha esasen farklı bir firmanın ürünü olarak doğdu ve kısa süre sonrasındaysa Google’ın dikkatini çekti. Google’da internet dünyasını spam, botlardan arındırabilmek için bunu farklı bir platform üzerinden herkese açık servis olarak sundu.
CAPTCHA nasıl iptal edilir?
2 Adımlı Doğrulama’yı kapatma- Google Hesabınızı açın.
- “Güvenlik” bölümünde 2 Adımlı Doğrulama’yı seçin. Oturum açmanız gerekebilir.
- Kapat’ı seçin.
- 2 Adımlı Doğrulama’yı kapatma işlemini onaylamanız için bir pop-up pencere görünür. Kapat’ı seçin.
Google reCAPTCHA doğrulaması hatası nedir?
Google reCAPTCHA doğrulaması hatası nedir?IP adresinizden şüpheli etkinlikler varsa ve spam olarak işaretlendiyse, Google reCAPTCHA mesajını atar ve doğrulama için sizi durdurur. Genel olarak internet servis sağlayıcıları geniş aralıklı dinamik IP adresleri kullanırlar. Bu nedenle internet bağlantısınızı kesin ve yeni IP adresini almak için yeniden bağlanın.
Ben robot değilim neden çıkar?
Google buna dair bir servisin arayüzünü (API) 2014’de tanıtmıştı. Google daha sonra görünmez reCAPTCHA’yı ve ayrıca Android API’yi tanıtmıştı. Görünmez CAPTCHA, insan kullanıcılarına “Ben robot değilim” mesajını göstermeden botları durdurmaya yardımcı oluyor. Ancak bazen mesaj gösterilse bile çalışmadığı da oluyor.Telefonda ben robot değilim neden çıkıyor?
Telefonda ben robot değilim neden çıkıyor?Bu sorunların bolluğunu aşmak için ve yasal bir kullanıcı ile bir bot arasında ayrım yapmak için bir kontrol gereklidir. Bu yüzden sitelere giriş yaptığınızda “Ben robot değilim” testi ile karşılaşıyorsunuz. CAPTCHA’ların devreye girdiği yer de burasıdır.
reCAPTCHA ücretli mi?
reCAPTCHA, insanlar ile botları ayrıştırmak için Google tarafından geliştirilen ücretsiz bir otomatik Turing testidir.Ben robot değilim ne anlama gelir?
Ben robot değilim ne anlama gelir?14 Aralık 2014’te Google, reCAPTCHA’nın yeni bir sürümünü geliştirdiğini duyurdu: Bugün oldukça yaygın olan “Ben robot değilim” tıklama kutusu. Bu sürüm, kullanıcının bozuk metni yazıya geçirmesinin yerine bir insan veya bot olup olmadığınızı tek bir tıklama ile anlar.
reCAPTCHA Enterprise nedir?
Google reCAPTCHA, insan kullanıcıları botlardan ayırarak, web sitelerini spam ve kötüye kullanımdan koruyan ücretsiz, Google tarafından geliştirilmiş bir hizmettir. Makine öğrenimi ve gelişmiş risk analizi kullanan geleneksel CAPTCHA sisteminin daha gelişmiş bir versiyonudur.CAPTCHA doğrulaması ne demek?
CAPTCHA doğrulaması ne demek?CAPTCHA (İnsan ve Bilgisayar Ayrımı Amaçlı Tam Otomatik Genel Turing Testi), sorgulama-yanıt doğrulaması olarak bilinen bir güvenlik önlemidir. CAPTCHA spam ve şifre çözme koruması sağlanmasına yardımcı olur.