- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
ReCap Photo nedir?
autodesk tarafından geliştirilen, çekilen fotoğrafları fotogrametri yöntemiyle 3 boyutlu modele dönüştüren windows yazılımı.ReCap programı nedir?
ReCap 360 3B projeler için sunulan bir hizmettir. ReCAP lazer tarama verileri ya da UAV fotoğraflar ile Autodesk tasarım çözümleri arasındaki bağlantıyı sağlar.A 360 nedir?
Autodesk Fusion 360 nedir? Fusion 360, ürün tasarımı ve üretim için bulut tabanlı 3B CAD, CAM ve PCB yazılım platformudur. Estetiğini, şeklini, duruşunu ve işlevini sağlamak istediğiniz şekilde ürün tasarlayın ve düzenleyin.
Navisworks ne işe yarar?
Autodesk Navisworks, mimarlık, mühendislik ve inşaat projelerine ait verilerin aynı ortamda birleştirildiği, proje takvimi ile maliyet takibinin yapıldığı proje simülasyonu ve analizi yazılımıdır. Navisworks bir tasarım aracı değil, analiz yapılması amacıyla kullanılan bir yazılımdır.
Fusion 360 nedir ne işe yarar?
Fusion 360TM bu türdeki ilk 3B CAD, CAM ve CAE aracıdır. Ürün geliştirme sürecinizin tamamını, hem Mac hem de PC’de çalışan tek bir bulut tabanlı araçta bir araya getirir. Formu keşfetmek için şekil verme ve son işlem özellikleri yaratmak için modelleme araçları ile tasarım fikirleri üzerinde hızlıca gezinin.Naviswork Manage nedir?
Navisworks simulate nedir?Autodesk Navisworks Simulate yazılımı planlama ve görselleştirme özellikleri sunar. Tek ve koordinatlı bir model ile farklı disiplinler arasında bir platform. İşbirliği için geniş işaretleme, gözden geçirme ve not düşme araçları. API ve veri entegrasyon araçları ile tüm verilere kolayca ulaşım.
Fusion 360 ile neler yapılabilir?
Fusion 360 ücretli mi?
Artık Autodesk Fusion 360 ve diğer onlarca profesyonel tasarım ve mühendislik yazılımına ücretsiz olarak erişmek üzeresiniz.Autocad öğrenci sürümü ücretsiz mi?
Eğer öğrenciyseniz 3 yıl programı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.Autodesk ücretsiz mi?
Autodesk Eğitim planı, öğrencilerin ve eğitimcilerin yüksek talep gören tasarım ve mühendislik becerilerini öğrenmelerine ve öğretmelerine yardımcı olur. Bu plan, uygun olan öğrenciler, eğitimciler ve okul BT yöneticileri için Autodesk yazılımına ve eğitim kaynaklarına ücretsiz erişim olanağı sağlar.