Raw SD kart nasil kurtarilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Raw SD kart nasıl kurtarılır?​

Bölüm 1 . RAW/Erişilemez SD Karttan Verileri Kurtarın
- Adım 1: SD kartı PC’ye takın. SD kartı bir kart okuyucuya takın ve kart okuyucuyu SD kartınızla birlikte sağlıklı çalışan bir bilgisayara takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.

SD kart salt okunur nasil yapilir?​

Bilgisayarım’a (Windows 7’de) / Bu PC’ye (Windows 10’da) gidin. Adım 2. Şu anda salt okunur olan sürücüye sağ tıklayın ve ardından Özellikler’e tıklayın. Adım 3. Güvenlik sekmesi altında, İzin Ver sütunundaki Okuma ve Yazma seçeneğini işaretleyin.
SD kart nasıl onarılır?
Windows Gezgini’ni açmak için Windows + E tuşlarına basın ve sol panelden “Bu PC” yi seçin. SD karta sağ tıklayın ve “Özellikler” i seçin. “Araçlar” sekmesine geçin ve “Kontrol Et” seçeneğini seçin. Hata bulunursa SD kartı taramaya ve onarmaya başlamak için “Sürücüyü tara” seçeneğini tıklayın.
Hafıza kartı biçimlendirme nasıl geri alınır?
Detaylı Adımlar: EaseUS Data Recovery Wizard ile Biçimlendirilen SD Karttan Veri Kurtarma
- Adım 1: SD kartı PC’ye takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.

SD kart neden biçimlendirme ister?​

Ancak kullanım süresince SD kartı yanlışlıkla biçimlendirebilir veya bazı durumlarda biçimlendirmeniz gerekebilir. Örneğin, okunamayan/bozuk SD kartı onarmak, hafıza kartındaki virüsü temizlemek için veya SD kart dosya sistemi RAW olduğunu düzeltmek için depolama aygıtını biçimlendirmeniz gerekir.

Salt Okuma Modu nasıl kapanır?​

Salt okunur özelliğini kaldırma
- Belgeyi daha önceden kaydettiyseniz Microsoft Office Düğmesi’ne. ve sonra da Kaydet veya Farklı Kaydet’e tıklayın.
- Araçlar’a tıklayın.
- Genel Seçenekler’e tıklayın.
- Salt okunur önerilir onay kutusunu temizleyin.
- Tamam’a tıklayın.
- Belgeyi kaydedin.
Bozuk hafıza kartı nasıl tamir edilir?
Bölüm 1. Veri Kaybı Olmadan Bozuk bir SD Kartı Onarmak için Chkdsk Kullanın
- Adım. PC’de Komut İstemi programını açın. Klavyenizdeki “Windows” ve “S” tuşlarına aynı anda basarak Arama çubuğunu açın.
- Adım. SD kartınızı PC’ye bağlayın.
- Adım. Bozuk bir hafıza kartını biçimlendirmeden düzeltin.

Geri