Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Raportor nedir maaslari?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.233
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Raportör nedir maaşları?​

Raportör maaşları genel olarak 3000 TL ile 5.000 TL arasında farklılık göstermektedir. Kamu kurumlarında çalışan kişilerin aylık ortalama maaşları 4300 TL gibi bir miktardır. Mesleğe yeni başlayan kişiler için de aylık ortalama 3500 TL gibi bir maaş verilmektedir.

Raportör olmak için hangi bölüm okunmalı?​

Raportör olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamaktadır. Üniversitelerin Sekreterlik ve Tıbbi Dökümantasyon bölümlerinden mezun olan kişiler mesleğe adım atabilmektedir. Kamu kurumları, ilgili mevzuatlarda atanma kriterleri ve eğitim mecburiyetlerini belirtmektedir.
Raportör üye ne demek?
Hem kamu kurum ve kuruluşlarda hem de özel firmalarda faaliyet gösteren, ayrıca her türlü faaliyeti kayıt altına alıp raporlama sunan kişilere raportör denmektedir. Böylece kurum içi birçok farklı işlem ya da çalışma kayıt altında düzenli ve sağlıklı bir biçimde gerçekleşebilmektedir.

Belediyede raportör ne iş yapar?​

Raportör, özel şirket ve kamu kurumlarında kurum içi faaliyetleri kayıt altına alıp, rapor halinde sunmakla görevlidir.

Tıbbi raportör nedir?​

Radyoloji raportörü; radyoloji alanında hastaların doktor tarafından belirlenen çekimlerini gerçekleştirildikten sonra filmlerini inceleyen ve onu rapor edip, ilgili doktora iletilmesini sağlayan kişiye verilen mesleki unvandır.
Raportörlük görevi kime aittir?
Mülga “Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği”nin 38 inci maddesinde “Raportörlük”; “Kurullarda raportörlük görevi, başkanın görevlendireceği üye tarafından yürütülür.
Raportörlük görevi kime ait?

Komisyonlar Raportörlüğü ne yapar?​

(2) Komisyonlar raportörlüğü biriminin görevleri şunlardır: a) Komisyonlar tarafından daha ayrıntılı incelemeyi gerektiren dosyaları belirlemek, dosyaları gruplandırarak veya tek tek incelemek ve kabul edilemez nitelikte olan başvuruları tespit etmek.

Anayasa Mahkemesi Raportör ne yapar?​

Raportörler, idari yönden Başkana bağlı olup, görevlerini hâkimlik teminatına uygun olarak yerine getirirler. Mahkemede, Genel Kurul faaliyetlerine yardımcı olmak üzere “Genel Kurul Raportörlüğü” bulunmaktadır.
 
Geri
Üst