- Konu Yazar
Raportör nedir maaşları?
Raportör maaşları genel olarak 3000 TL ile 5.000 TL arasında farklılık göstermektedir. Kamu kurumlarında çalışan kişilerin aylık ortalama maaşları 4300 TL gibi bir miktardır. Mesleğe yeni başlayan kişiler için de aylık ortalama 3500 TL gibi bir maaş verilmektedir.Raportör olmak için hangi bölüm okunmalı?
Raportör olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamaktadır. Üniversitelerin Sekreterlik ve Tıbbi Dökümantasyon bölümlerinden mezun olan kişiler mesleğe adım atabilmektedir. Kamu kurumları, ilgili mevzuatlarda atanma kriterleri ve eğitim mecburiyetlerini belirtmektedir.Raportör üye ne demek?
Hem kamu kurum ve kuruluşlarda hem de özel firmalarda faaliyet gösteren, ayrıca her türlü faaliyeti kayıt altına alıp raporlama sunan kişilere raportör denmektedir. Böylece kurum içi birçok farklı işlem ya da çalışma kayıt altında düzenli ve sağlıklı bir biçimde gerçekleşebilmektedir.
Belediyede raportör ne iş yapar?
Raportör, özel şirket ve kamu kurumlarında kurum içi faaliyetleri kayıt altına alıp, rapor halinde sunmakla görevlidir.Tıbbi raportör nedir?
Radyoloji raportörü; radyoloji alanında hastaların doktor tarafından belirlenen çekimlerini gerçekleştirildikten sonra filmlerini inceleyen ve onu rapor edip, ilgili doktora iletilmesini sağlayan kişiye verilen mesleki unvandır.Raportörlük görevi kime aittir?
Mülga “Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurları Disiplin Yönetmeliği”nin 38 inci maddesinde “Raportörlük”; “Kurullarda raportörlük görevi, başkanın görevlendireceği üye tarafından yürütülür.
Raportörlük görevi kime ait?