AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rapor parasi bankaya odendi ne demek?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Rapor parası bankaya ödendi ne demek?​

RAPOR PARASI BANKAYA GÖNDERİLDİ NE DEMEK? E-devlet sistemi üzerinden iş göremezlik ödemesi için sorgulama yaptığınızca paranın bankaya gönderildiğine dair bir ileti alırsanız bu ödeme işlemlerinin tamamlandığı anlamına gelmektedir. Banka veya PTT üzerinden rapor parasını alabilirsiniz.

Rapor parası Ibana ne zaman yatar?​

Rapor parası ne zaman yatar? IBAN Bildirimi yaparak hesap tanımlayanların ödemeleri her ayın 1’inde ilgili hesaplarına aktarılmaktadır. Tabi bunun için rapor paranızın onaylanmış olması ve hesap tanımlama işlemininde yapılmış olması gerekmektedir.
Rapor paranızın yatıp yatmadığını öğrenme için e-devlet sistemini ve alo 170 telefon numarasını kullanarak paranızın ne durumda olduğunu hemen öğrenebilirsiniz. E-devlet sistemine şifreniz ile giriş yaparak rapor parası sekmesinden sonucunuzu sorgulayabilirsiniz.
Rapor parası banka hesabına yatar mı?
Rapor parası için e-Devlet’te IBAN tanımlama nasıl yapılır? SGK Twitter hesabı tarafından yapılan duyuruya göre e-Devlet’te bulunan Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama hizmeti kullanılarak yapılacak IBAN tanımlama işleminin ardından rapor paraları ve sevk ödemeleri tanımladığınız IBAN hesabınıza gönderilecek.
Rapor parası sisteme ne zaman düşer?
RAPOR PARASI NE ZAMAN YATAR? Rapor parası, işverenin raporu SGK’ya bildirmesinin üzerinden en geç 15 gün geçmesiyle birlikte PTT üzerinden çalışanların hesabına yatırılmaktadır. Bu ücretin hesaba yatırılmasıyla birlikte 2 ay içerisinde alınması gerekmektedir.

Rapor parası Ibana nasıl yatırılır?​

Sigorta parası ne zaman yatar?​

Rapor parası, işverenin raporu SGK’ya bildirmesinin üzerinden en geç 15 gün geçmesiyle birlikte PTT üzerinden çalışanların hesabına yatırılmaktadır. Bu ücretin hesaba yatırılmasıyla birlikte 2 ay içerisinde alınması gerekmektedir. Bu süre içerisinde alınmayan ücretler SGK’ya tekrar iade edilebilmektedir.
Kişiler herhangi bir ölüm, hastalık veya doğum gibi hallerde hekim tarafından yazılan raporlar ile SGK’dan rapor parası alabilirler. Rapor parası için ilk olarak işveren SGK’ya bildirmesi gerekir. Bildirilmesinin ardından en geç 15 gün geçmesi ile birlikte çalışanların hesaplarına yatırılır.
Rapor parası Nasıl hesaba yatırılır?
IBAN numaranızı e-Devlet kapısı üzerinden ya da ALO 170 arayarak tanımlatmanız halinde rapor paranızı ve sevk ödemelerinizi hesabınıza gönderiyoruz. turkiye.gov.tr/sgk-sahis-odem… Rapor ve sevk ödemelerini IBAN hesabınıza almak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek IBAN tanımlama işlemi yapabilirsiniz.
Rapor ödemesi sisteme ne zaman düşer?
 
Geri
Üst