AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Rammstein Alman mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Rammstein Alman mı?​

Dünyaca Ünlü Alman metal grubu Rammstein’in yeni single’ı ”Deutschland’ın Nazi Almanya’sındaki toplama kamplarını içeren tanıtım videosu ülkede olay oldu.
Deutschland klibi ne anlatıyor?
tahminimce 1618 ile 1648 yılları arasında olan otuz yıl savaşı’na gönderme yapılmış burda. otuz yıl savaşı avrupa’da mezhep birliğini sağlamak için yapılmış bir savaştı. bu savaş sırasında veba salgını olduğu da biliniyor (fareler vebaya gönderme). yamyam kesişlerden sonra bir hapishanede buluyoruz kendimizi.
Lindeman kimdir?
Till Lindemann (d. 4 Ocak 1963, Leipzig), Alman vokalist, şair ve oyuncudur. En çok Rammstein adlı Alman metal grubunun şarkı sözü yazarı ve vokalisti olarak bilinir.

Rammstein nerede?​

Rammstein, Alman bir Neue Deutsche Härte grubudur. Şarkılarının çoğu Almanca olsa da İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Fransızca şarkıları da vardır. 1994’te Berlin’de kurulan grup dünya üzerinde 15 milyon albüm satmıştır.
Rosenrot ne anlatıyor?
Klip kilise adamları arasındaki pedofili sorununu düşünmeye yönlendirmekte. Grubun müzik videolarının çoğundan farklı olarak, Rosenrot ironik değildir. Aşkı uğruna adam öldüren rahip, ciddi bir şekilde cezalandırılır ve ölüme mahkum edilir; bu, klibin bu tür eylemleri kınadığını gösterir.
Rammstein nasıl bir grup?
Rammstein, Alman bir Neue Deutsche Härte grubudur. Şarkılarının çoğu Almanca olsa da İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Fransızca şarkıları da vardır. 1994’te Berlin’de kurulan grup dünya üzerinde 15 milyon albüm satmıştır. Grubun altı üyesi, kuruluşundan beri hiç değişmemiştir.
1994’te Berlin’de kurulan grup dünya üzerinde 15 milyon albüm satmıştır. Grubun altı üyesi, kuruluşundan beri hiç değişmemiştir. Rammstein, ona ABD dahil birçok ülkede ödül kazandıran sahne performanslarıyla da ünlüdür.
Rammstein ayrıldı mı?
Forum Bağımlısı Haberin yalan olduğu doğruymuş, ben de ayrılma kararını (külliyen yalanmış tabi) öğrendiğim kaynaktan öğrendim yalan olduğunu. Onlar da roadrunner records’dan öğrenmişler. Neyse ki, Rammstein Rammstein olarak yola devam ediyor, bu benim için çok sevindirici bir haber oldu.
Rammstein Amerika ne anlatıyor?
Hepimiz amerikada yaşıyoruz. Hepimiz amerikada yaşıyoruz. Rammstein in amerikan emperyalizminin kültürel ayağını ustaca gözler önüne serdiği klas parça. Gerek sözleri, gerek klibi ve müzikal alt yapısı ile başlı başına şaheser.

Rammstein nedir kimdir?​

Rammstein hangi ülkenin?
Rammstein adı nereden geliyor?
Rammstein, ona ABD dahil birçok ülkede ödül kazandıran sahne performanslarıyla da ünlüdür. Grup, ismini Ramstein hava kazasından alır, ama karışıklığa yol açmaması için bir “m” harfi daha eklenmiştir.

Geri