AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Raisa&Vanessa Kardesler Turk mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Raisa&Vanessa Kardeşler Türk mü?​

1986’da İstanbul’da doğduk. İstanbul’da başlayan eğitim hayatımıza Londra’da devam ettik. Şu anda markamız Raisa&Vanessa’nın kurucusu ve tasarımcısı olarak iş hayatındayız.
Raisa Vanessa Ermeni mı?
Baban mı yabancı?” diye soruyorlar. O yüzden çok genel bir dille, en iyi cevap şu; ben İspanya’dan göç etmiş, Yahudi dinine mensup, Türkiye’de doğmuş bir vatandaşım.
Etel Sason Ermeni mi?
Örneğin Sason’da görüştüğüm iki kardeşten birisi, ailesiyle birlikte halen Hıristiyanken ve diğeri, ailesiyle birlikte dindar Müslüman.

Etel Sason nereli?​

1958 yılı İstanbul doğumludur. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okutman olarak başladığı iş hayatı ilk 10 sene sonunda onun içinde farklı arayışları canlandırdı.
Raisa Vanessa markası kimin?
istanbul fashion week 2013’te de koleksiyonlarını sergileyen raisa ve vanessa sason adlı modacı kardeşlerin markası.
Raisa Vanessa kime ait?
İki kardeşin, kendi isimlerini koydukları markası. 2011 yılından beri hate couture tasarımlarını, moda meraklılarının beğenisine sunan Raisa ve Vanessa Sason, yeni dönemin genç tasarımcılarından.
Mama=Anne Yaya=anneanne Dayday=Dayı Tantik=Teyze Hopar=Amca Horkur=Hala Apar=Ağbi Kuyrig=Abla Bence Ermenice çok komik bir dil:) ermenice hangi dil grubundan? ay yansıma sözcükle lisan yapmışınız.olmuş bence.
Iş adamı Bülent Çavuşoğlu Kimdir?
BÜLENT ÇAVUŞOĞLU KİMDİR? Ajda Pekkan’dan 22 yaş küçük olan Bülent Çavuşoğlu, 1968’de Samsun’da doğdu. İlkokulu Samsun’da Terme Atatürk İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Bülent Çavuşoğlu, lise eğitimini Samsun Anadolu Lisesi’nde sürdürdü.
Raisa&Vanessa ailesi nereli?
Raisa: İstanbul’da doğduk, burada büyüdük. Çok kültürlü ve büyük bir ailenin parçası olarak büyütüldük daha sonra üniversite için Londra’ya gittik ve döndük. Biz İstanbul’u çok seviyoruz, burası bizim evimiz. Vanessa: Ailemizde borsa, tekstil, dekorasyonla uğraşan bireyler var.

Vanessa nereli?​

Tek yumurta ikizi olan Raisa ve Vanessa kardeşler 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmişlerdir. Eğitim hayatlarına İstanbul’da başlayıp Londra’da devam etmişlerdir. İlköğretim eğitimine başlamadan önce resim ve heykel dersleri almışlar, ardından resme ağırlık verip Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde okumuşlardır.
Raisa Vanessa nasıl kuruldu?
RaisaVanessa, ikiz kardeşler Raisa Sason ve Vanessa Sason tarafından 2011 yılında, modern ve güçlü kadın imajını, ‘kadınlar tarafından’ yaratmak için kuruldu.

Geri