AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rahmi Koç’tan 'İnan Kıraç’ın evliliğine aracılık etti' iddiasına yanıt!

haberci

Yeni Üye

Rahmi Koç’tan 'İnan Kıraç’ın evliliğine aracılık etti' iddiasına yanıt!​

Rahmi Koç’un İnan Kıraç’ın evliliğinde rol aldığına dair iddiasına Koç cephesinden yanıt geldi. Rahmi Koç’un avukatı aracılığıyla açıklama yaptığı belirtildi.
kapak_rahmi-koctan-inan-kiracin-evliligine-aracilik-etti-iddiasina-yanit-636492.jpg

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç’ın babası ve Kıraça Holding’in sahibi İnan Kıraç, geçtiğimiz dönemde Emine Alangoya ile evlenmişti. Bu evlilik büyük yankı uyandırırken, İpek Kıraç’ın itirazı ve vasi atanması talebi gündeme gelmişti.
Odatv yazarı Hürrem Elmasçı, 4 Şubat 2024 tarihli yazısında, bu evlilikte Rahmi Koç’un aracılık yaptığını öne sürmüştü. “İnan Kıraç'ın evlilik danışmanını Odatv açıklıyor: Rahmi Koç… Peki amaçları ne...” başlıklı yazıda, Koç’un bu süreçte rol aldığı iddia edilmişti.
Bu iddiaların ardından Rahmi Koç’un avukatı aracılığıyla açıklama yaptığı ve konuya dair yanıt verdiği öğrenildi. Açıklamanın detaylarına ilişkin bilgi verilmezken, iddialara karşı resmi bir yanıt sunulduğu belirtildi.
Hürrem Elmasçı, tarafına gönderilen yanıt hakkında şunları yazdı:
Hürrem Elmasçı, tarafına gönderilen yanıt hakkında şunları yazdı:
"Çocuklar geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç hakkında bir yazı yazmıştım, hatırlarsınız. 87 yaşında Emine Alagonya ile evlenen Kıraç'ın bu izdivacının ardında yer alan nedeni izah etmeye çalıştım. Lakin Rahmi Koç'un avukatından tarafıma bir yazı geldi. Bana da o yazıyı sizlere iletmem icap eder:
"Mustafa Rahmi Koç’un adı gerçekdışı bir habere konu edilmiştir. Öncelikle belirtmek gerekir ki, bahse konu metinde müvekkil hakkında bahsedilen iddialar gerçekdışıdır. Söz konusu asılsız itham ve iddialarla müvekkilin herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır."

Geri