Rafine Portakallı Tatlı Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı portakal suyu
7 yemek kaşığı irmik
4 tatlı kaşığı bal
1 paket vanilya
Süslemek için:
Hindistan cevizi
Rafine Portakallı Tatlı Tanımı Yapılışı
Tencereye portakalı ve irmiği alın, ocağın altını yakın ve kıvam alana kadar pişirin.
Kıvam alınca ocağın altını kapatın.
Vanilya ve balı ekleyip süratlice karıştırıp soğumaya bırakın.
Soğuduğunda kaşık ile modüller alıp elinizle yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın.
Dolapta 1-2 saat kadar bekletin ve servis yapın. Afiyet olsun canlar. Püf noktası; portakal suyunu taze sıkılmış kullandım.
1 su bardağı portakal suyu
7 yemek kaşığı irmik
4 tatlı kaşığı bal
1 paket vanilya
Süslemek için:
Hindistan cevizi
Rafine Portakallı Tatlı Tanımı Yapılışı
Tencereye portakalı ve irmiği alın, ocağın altını yakın ve kıvam alana kadar pişirin.
Kıvam alınca ocağın altını kapatın.
Vanilya ve balı ekleyip süratlice karıştırıp soğumaya bırakın.
Soğuduğunda kaşık ile modüller alıp elinizle yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın.
Dolapta 1-2 saat kadar bekletin ve servis yapın. Afiyet olsun canlar. Püf noktası; portakal suyunu taze sıkılmış kullandım.