AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Radyofrekans zararli mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.352
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Radyofrekans zararlı mı?​

Radyofrekans Zararlı mıdır? Düzgün koşullarda ve doğru şekilde yapıldığı takdirde, oldukça güvenli ve zararı olmayan bir işlemdir. Geçici süre uygulama yapılan bölgede kızarıklık haricinde başka bir yan etki beklenmez.

Radyofrekans kaç seans yapılmalı?​

Radyofrekans uygulaması genellikle 3 seansta yapılır. Seanslar yaklaşık 20 – 40 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır. İnce iğnelerle yapılan bir işlem olduğu için her seansta ciltte mikro hasarlar oluşur.
Radyofrekans cihazı ne işe yarar?
Radyo frekans uygulamalarında amaç, cilde herhangi bir şekilde zarar vermeden doku içerisinde ısı oluşturularak onarılmasını sağlamaktır. Radyo frekans tüm vücutta özellikle kollar, göğüsler ve iç bacaklar gibi bölgelerde oluşan sarkmanın toparlayan ve lifting etkisi yaratan bir uygulamadır.

Yüksek frekans zararlı mı?​

Nasıl gözlerimiz sadece belli dalga boylarını görebilirse kulaklarımız da belli frekans aralığındaki sesleri işitebilir. Sağlıklı genç bir insanın kulağı 20Hz-20.000Hz arasındaki ses dalgalarını işitebilir. Bilhassa yüksek frekansları algılamak için kullanılan kıllar çok hassastır ve zarar görmeye meyillidir.

Radyofrekans kimlere uygulanır?​

Radyofrekans hangi amaçlarla uygulanır?
Fraksiyonel Radyofrekans kaç seans uygulanır?
Cilt gençleştirme tedavisinde Fraksiyonel radyofrekans uygulamaları ayda bir yapılmaktadır. Cildin durumuna göre 3 seans sonunda etki görülmektedir. Ciltte parlaklık, gerginlik, yüz ovalinde toparlanma ve cildin yapısında düzelme görülür.

Radyofrekans işe yarıyor mu?​

2011 yılında yapılan bir araştırma; 3 aylık bir radyofrekans tedavisinin, hafif ile orta derecede güneş hasarı belirtilerinde önemli iyileşmeler sağladığı bulunmuştur. Radyofrekans tedavisi, kolajen üretimini uyararak vücuttaki gevşek cildi sıkılaştırmaya yardımcı olabilir.

Radyo frekans cilt bakımı nasıl yapılır?​

Fraksiyonel Radyofrekans, ameliyata gerek duyulmadan cildin yenilenmesini sağlayan bir uygulama işlemidir. Cildin daha genç görünmesi için uygulanan uygulama, sivilce ve siyah nokta sorunları için tercih edilebiliyor. Cilt gözeneklerinin sıkılaşmasını sağlayıp, yağlı görünümü engeller.
Lifting nedir cilt bakımı?
Ameliyatsız Lifting olarak da bilinen V lift, cilt sarkmalarını özel iplikler aracılığıyla yapılan bir askılama (lifting) işlemi ile giderme yöntemidir. Yer çekimine ve zamana yenik düşen cildi, doku altına yerleştirilen desteklerle yer çekimine karşı yukarı taşır.

Radyo frekans nerede kullanılır?​

Cilt sorununa paralel olarak akneli veya akne izi olan gençlerde kullanılabildiği gibi antiagaing uygulamalarda, cilt gençleştirmede ileri yaşlarda da uygulanabilir. Yara izi ve cilt çatlağı gibi tedavi edici uygulamalar bütün yaş gruplarında yapılabilir.
 
Geri
Üst