AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Radyatör Sızıntı Önleyici ne işe yarar?

SoruCevap

Yeni Üye
Radyatör Delik Tıkayıcı işe yarıyor mu?
İşe yaradı. Büyük delikleri bilemem ama küçük delikleri kapatır. Kesinlikle işe yarıyor, 95 corollada kullandım radyötörün suyu devamlı eksiliyordu, öyle ki günde yaklaşık bir litre su ilave ediyordum, kaçakları kapattı, problem halloldu.

Radyatör Sızıntı Önleyici işe yarar mı?
Soğutma sistemindeki kılcal çatlakları ve çok ufak delinmiş radyatörleri tıkayarak sızıntıyı önler. Her türlü soğutma sıvısına uyumludur. Kılcal çatlakları güvenle ve kalıcı şekilde tıkar. Tüm antifriz ve soğutma sistemi sıvıları ile uyumludur.

Blok tıkayıcı işe yarıyor mu?
Yağa su karıştıran araçlar için etkili çözüm. Motor bloğundan dışarıya su sızıntılarını giderir. Kaynak gerektirmez. Bloktaki sızıntıları a varan ölçüde tamir eder ve onarır.

Radyatör Delik Tıkayıcı nasıl kullanılır?
Kullanımı

Motor çalıştırılır ve tüm ısıtıcı kontrolleri sıcak konumda olacak şekilde motor çalışma sıcaklığına getirilir.
F6 Radyatör Çatlak Tıkayıcı, içerisinde yeterince soğutma sıvısı bulunan radyatöre eklenir.
Sistemin sirküle etmesi için motor 5 dk çalıştırılır.
Würth radyatör Sızıntı Önleyici işe yarıyor mu?
Aracım 2 haftada ortalama 0,5 litre ile 1 litre arası su eksiltiyordu. Muhtemelen sızıntı şeklindeydi. Ürünü kullandım 2 ay oldu çok şükür eksilme yok. Süper bir ürün tavsiye ederim.

Würth radyatör Sızıntı Önleyici ne işe yarar?
Kullanım alanı Radyatör, motor bloğu ya da silindir kapağındaki kılcal çatlakları kapatır. Sızıntı yapan hortum bağlantılarının da sızdırmazlığı sağlanabilir. Kılcal çatlaklar ve sızıntıların kalıcı bir şekilde kapatılması, soğutma sistemi ve yanma odasını sızıntılardan korur.

Radyatör sızıntı yaparsa ne olur?
Depo veya borular çatlak yaparsa, soğutma sıvısı sızar, araç aşırı ısınır ve ciddi motor hasarına neden olabilir. Radyatörler de zamanla tıkanma eğilimindedir. Bu gerçekleştiğinde, radyatörden yeterli miktarda soğutma sıvısı akmaz ve böylece motorun aşırı ısınmasına neden olur.

Würth Radyatör Sızıntı Önleyici işe yarıyor mu?
Aracım 2 haftada ortalama 0,5 litre ile 1 litre arası su eksiltiyordu. Muhtemelen sızıntı şeklindeydi. Ürünü kullandım 2 ay oldu çok şükür eksilme yok. Süper bir ürün tavsiye ederim.

Geri