AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Rack Kabin u ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Rack Kabin u ne demek?​

Kabinetlerde “Rack Mount” sunucu sistemlerinde gördüğünüz 1U, 2U gibi ifadeler form faktörü birimidir. Sunucuların monte edildiği kabin veya rack’lerde yüksekliği bildirir. İbaredeki U, standart 4.45 cm (tam olarak 44.45 mm) yükseklik demektir.

26U kaç cm?​

26u kabinet ölçüleri, dikili kabin sistemi kategorisinde olup 800 x 800 ölçülerinde üretilmektedir.
26 u kaç cm?
İnç – Santimetre tablosu
32u kabinet kaç cm?
32u Kabinet, 19 inç kabinet satış sayfamızda yer alan 152 cm uzunluğunda tekerlekli 32u rack kabin modelidir. 19” Dünya standartlarındadır.

16U kabinet kaç cm?​

16u Kabinetler ortalama 72 cm uzunluğundadır.

12u kaç cm?​

12u kabinet ölçüleri; 19 inç ve 54 cm olarak standart şekilde dizayn edilmektedir.
1U sunucu nedir?
Bu tip sunucular üzerinde yapılacak işlemlere bağlı olarak genellikle küçük işletmeler ve kullanıcı sayısı az olan yerlerde kullanılabilir. Yükseklikleri 1U dan başlar. Genellikle 1 soket İŞLEMCİ,4 adet RAM slotu, 2 veya 4 adet HDD slotu ve 1 ADET PSU desteğine sahiptirler.
12u kaç santim?
1U=44,45 mm olarak standartlaşırken, rack kabinete uygulancak tekerlek setinin yüksekliği arttıracağını unutmayınız.
Televizyon ya da bilgisayar monitörü satın almak istediğimizde “19 inç kaç santim?” sorusu akla gelebilmektedir. 19 inç, 48,26 santimetre uzunluğa eşittir.
16u kabinet kaç cm?
Rack Mounted Server nedir?
Rack sunucuların bir diğer adı da Rack Mounted sunucudur. Türkçede raf sunucu ya da rafa yerleştirilebilir sunucu olarak kullanılmaktadır. Rack sunucu modelleri tek bir rafa monte sunucu kasası içinde birden fazla sunucu yükleme özelliği bulunur. Bununla birlikte, işletme verilerinin yönetimini sağlar.

Bir u kac cm?​

2.54 Santimetre Eder. Bir inç, tam olarak 2,54 santimetreye eşit bir uzunluk birimidir. Bir santimetre veya santim (cm) , metrenin yüzde biri oranında bir uzunluk birimidir. Bir inçte 2.54 santimetre (cm) vardır.

Geri