QUA granit kimin Istiraki?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

QUA granit kimin Istiraki?​

Hedef Girişim, Türkiye’nin en zengin ailelerinden birine ait olan QUA Granite’e ortak olma kararı aldı.

QUA sahibi kim?​

QUA Granit yönetim kurulu başkanı Ali ercan kimdir sorusu. Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, halk arz süreçlerine ilişkin şunları söyledi: “Halka arz sonrasında şirketin yüzde 20’si BİST Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak. Halka arz sonrası şirketin piyasa değeri yaklaşık 2 milyar TL olacak.
QUA Granite ne is yapar?
Standart kalınlıkta teknik granit ile üretime başlayan QUA Granite, ürün portföyünü kısa sürede çeşitlendirerek sırlı granit üretimine başlamıştır. Full lappato, mat, metalik, granüllü mat gibi çeşitli yüzeylerde de üretim gerçekleştirerek, tüm dünyaca bilinen sektörün lider markalarından biri haline gelmiştir.
QUA Granite ne kadar?
Qua Granit,Seramik Fiyatları Dekorasyonunuzun tamamlayıcı parçaları arasında bulunan Qua Seramik malzemeleri metrekaresi 55 TL – 115 TL fiyat aralığında Evim.com adresinde!

QUA mermer kimin?​

Alarko Holding A.Ş.

QUA granit Genel müdür?​

Yönetim Kurulu Başkan Vekili – Genel Müdür Yavuz Arıcan, 16.11.1968 tarihinde Diyarbakır’da doğmuş olup, 1992 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Metalürji Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.
QUA Genel müdür?
Üretim yönetimi ve tekniklerinde üst düzey bilgi ve deneyime sahip olan Yavuz Arıcan, şirkette yönetim kurulu başkan yardımcısı ve genel müdür olarak görevine devam etmektedir.
Nurullah Ercan Kimdir?
Nurullah Ercan, Türkiye’nin sayılı zenginleri arasında yer alıyor. Ercan’ın Antalya Manavgat’ta Petro Club Tatil Köyü, Golden Coast Hotel ve Golden Beach Otel olmak üzere 3 tane 5 yıldızlı tesisi bulunuyor. Turizmde iddialı olan Ercan, Petrokent Turizm A.Ş. şirketi ile Ankara ve Abant’ta da birer otelin sahibi…
Şirketimiz sermayesinin 120.000.000 TL’den 240.000.000 TL’ye artırılması kapsamında ihraç edilecek 120.000.000 TL nominal değerli paylar için bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 11.08.2021 olarak belirlenmiştir.
Qua Granit halka arz, 24 milyon lot ile Borsa İstanbul’da işlem yerini alacak.
QUA granit ne zaman bedelsiz verecek?
Hayal seramik sahibi kim?
AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN yatırımlarından dolayı Hayal Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali ERCAN’a teşekkür etti.

Geri