QcK ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

QcK ne demek?​

QcK Serisi – Gaming Mousepad Ödüllü altın standartındaki mousepad serisi. Tüm sensörlerle uyumlu ve birçok boyutta olan, süslü püslü olmayan, şık ve basit sık dokulu kumaştan oluşan mousepad.
QcK Mass nedir?
Steelseries Qck Mass Oyun Mousepad. Kaymaz kauçuk taban. Kumaş yüzey. Ölçüler: 285 x 320 x 6 mm / 11,2 x 12,6 x 0,2 inç.

SteelSeries QCK iyi mi?​

Ürün elime hızlı ulaştı detaylarına gelecek olursak; Ürün gerçekten parasını hak eden bir ürün ve, malzemesi çok kaliteli kayganlığı gerçekten mükemmel. Mouse üzerinde çok güzel kayıyor asla bir takılma / kaymamazlık olmuyor. Ürünün resminde aşağıya koydum oradan da inceleyebilirsiniz. kısacası ürün çok kaliteli 👍.
SteelSeries mouse pad nasıl temizlenir?
How to Clean Your Mousepad in 6 Easy Steps
- Mousepad’inizin Kumaşını Belirleme.
- Kabı Sıcak Su ve Sabun ile Doldurun.
- Mousepad’i daldırın.
- Mousepadinizi narin bir biçimde ovun.
- Rinse It Real Good.
- Çıkartıp mousepadinizi havalandırın.
- 7. Mousepadinizi pırıl pırıl yapmak SteelSeries ile çok kolay.
Dayanıklı, kaymaz kauçuk taban rekabetçi oyunlar için istenmeyen hareketleri önler ve daha sağlam platform sağlar. 10 milyondan fazla satış adediyle ve dünyanın her köşesindeki espor yıldızlarının güveniyle, ödüllü QcK yüzeyi artık dikişli kenarlara sahip.
Oyuncu Mouse Pad nedir?
Oyuncu mouse pad çeşitleri farenin hareketini daha iyi ve hızlı bir şekilde algılayarak ekrana aktarır. Böylece oyun performansı üzerinde kayda değer bir etki oluşturur. Hassas sensörlere ve malzeme avantajlarına sahip olan ürünler, pek çok kullanıcının vazgeçilmez parçaları arasında bulunur.

QCK mouse pad nasıl?​

Steelseries Rival 110 Mouse ve kulaklık ile birlikde aldım . Mause Pad çok beğendim. Alt kısmında yapışkan tarzı logoları kaymasını engelliyor.Yani kaymaz taban. Kendi masama uygun olduğu için M olanını aldım.Sizde masanıza ve oyun oynama tarzınıza göre büyük ve ya küçük boylarını alabilirsiniz.

Geri