Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Python uygulamasi ucretli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Python uygulaması ücretli mi?​

Öncelikle Python kullanmak için en geçerli sebeplerden bir tanesi programlama dilinin açık kaynaklı ve daima ücretsiz olmasıdır. Ayrıca sadeliği nedeniyle diğer programlara oranla çok basit olduğundan hiçbir zaman kaybı yaşamadan hızlı şekilde öğrenilebiliyor.
Python nasıl yüklenir?
Windows için Python’ı indirmek için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz: https://www.python.org/downloads/windows/. “Son Python 3 Sürümü – Python x.x.x” bağlantısına tıklayın. Eğer bilgisayarınız 64-bit versiyon Windows çalıştırıyorsa, Windows x86-64 çalıştırılabilir yükleyici’yi indirin.
C ++ mı Python mu?
Gördüğümüz gibi, programlama dilleri arasında karar vermeye çalışırken farklı değişkenleri ve benzerlikleri tanımanız gerekiyor. Bir yazılımcı olarak Python öğrenmeniz sizi yazılım sektöründe daha ilerilere taşıyabilir. Ancak C programlama dilinin oluşturduğu temel, farklı dilleri anlamanızı çok daha kolaylaştırabilir.

Python Nedir Nasıl Kurulur?​

Python kodlarımızı çalıştırabilmek için python derleyicisini bilgisayarımıza kurmamız gerekiyor. Python kurulumu için python.org sitesini ziyaret edin. Download linkinden kullandığınız işletim sistemine göre Python derleyicisini bilgisayarınıza indirip kurmanız gerekiyor.
Python nasıl kurulur 2021?
Windows/Mac OS:
- 1.Adım: İnternet sitesine gitme. Kullandığınız tarayıcıyı (Chrome, Opera, Firefox vs.) açalım ve arama çubuğuna, “Python Download” yazalım ve aratalım.
- 2.Adım: Uygun versiyonu seçme.
- 3.Adım: Seçtiğimiz Python versiyonunu indirme.
- 4.Adım İndirdiğimiz Python setup’unu kurma.
Python bilen biri ne kadar maaş alır?
Ziprecruiter.com sitesinin tahminine göre giriş düzeyi bir Python developer maaşı ne kadar diye sorulduğunda yıllık $80270 cevabını alıyoruz (ayda $6689).
Özet olarak dil öğrenerek iş bulamazsın. İşten kastın asgari ücret ile çalışıp, web sayfasında şu butonun rengini değiştir, şuraya fotoğraf ekle gibi konular ise elbette karın tokluğuna çalışabilirsin.

Geri