- Konu Yazar
PwC şirketi ne iş yapar?
PwC’de amacımız, toplumda güven oluşturmak ve önemli sorunlara çözüm üretmektir. Biz, denetim, danışmanlık ve vergi hizmetleri alanında kaliteli hizmet sunmaya odaklanmış, 156 ülkede 295.000’i aşkın çalışanın oluşturduğu bir topluluğuz. PwC olarak 1981’den bu yana Türkiye’de iş dünyasına hizmet sunuyoruz.PwC Denetim ne iş yapar?
Denetim, hem şirketinizin hem de genel anlamda finansal sistemin güvenilirliği için kilit rol oynamaktadır. Yasal veya özel amaçlı finansal tabloların bağımsız denetimini yürütmekle birlikte özel konularda uzman görüşleri hazırlayabiliriz ve güvence ihtiyacı olan hususlarda sizlere yardımcı olabiliriz.Biz, şirketinizin global sermaye piyasalarına girmesine, birleşme, satın alma, elden çıkarma ve stratejik anlaşmalar yapmasına yardımcı olmaktayız. Danışmanlık hizmetlerimizle, her bir işlemin kısa ve uzun vadede elde edilebilecek getirilerine odaklanmanızı sağlamaktayız.
KPMG nasıl bir şirket?
enternasyonal bir consulting * firmasi.. yeryüzünün her bir kösesine sizar bu firmalar. kökeni taa 1870’e dek uzanan, fakat bugünkü halini 1987 yılında peat marwick international (pmi) ile klynveld main goerdeler (kmg) adlı firmaların birleşmesi ile almış büyük bir denetim firması.. …
Deloitte ne iş yapar?
Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir. Deloitte her beş Fortune Global 500® şirketinden dördüne hizmet vermektedir.
Yaygın olarak kaç tür denetim vardır?
Denetim; finansal tablo denetimi, uygunluk denetimi ve faaliyet denetimi olmak üzere üçe ayrılmaktadır.KPMG ne is yapar?
Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan ve sektöründeki en büyük dört uluslararası şirketten biri olan KPMG, geçmişi 1867 yılına dayanan, üye firmalar ağı sistemiyle 146 ülkede 220 binin üzerinde çalışanıyla finansal hizmetler, tüketici ürünleri, otomotiv, endüstriyel sektörlerden, gıda, perakende, enerji.KPMG, merkezi Amstelveen, Hollanda’da bulunan ve çok uluslu bir profesyonel hizmetler ağıdır. Vergi ve danışmanlık hizmetleri ayrıca çeşitli hizmet gruplarına ayrılmıştır. “KPMG” adı “Klynveld Peat Marwick Goerdeler” anlamına gelir. İsim KMG’nin (Klynveld Main Goerdeler) 1987’de Peat Marwick ile birleşmesiyle seçildi.