AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PwC nasil bir firma?

Editör

Yeni Üye

PwC nasıl bir firma?​

Biz, denetim, danışmanlık ve vergi hizmetleri alanında kaliteli hizmet sunmaya odaklanmış, 156 ülkede 295.000’i aşkın çalışanın oluşturduğu bir topluluğuz. PwC olarak 1981’den bu yana Türkiye’de iş dünyasına hizmet sunuyoruz.

PwC sahibi kimdir?​

PwC Türkiye Bankacılık ve Sermaye Piyasaları sektörünün de sorumluluğunu yürüten Serkan Tarmur, aynı zamanda PwC Türkiye Birleşme ve Satın Almalar Grubunun da liderliğini yapmaktaydı. SMMM Lisansına sahip olan Serkan Tarmur evli ve iki çocuk babasıdır.

Hangi Big Four?​

Hangi Big Four?
Büyük Dörtlü veya Big Four, dünyadaki en büyük dört profesyonel hizmet ağına atıfta bulunmak için kullanılan takma addır. Liste Deloitte, Ernst & Young, KPMG ve PricewaterhouseCoopers’tan oluşur.

PwC CEO kim?​

PricewaterhouseCoopers
Tip | Halka açık
Kilit kişiler | Ian M. Cook (CEO)
Ürün | denetim, güvence, vergilendirme, yönetim danışmanlığı, aktüerya, kurumsal finansman ve hukuk hizmetleri
Gelir | US$ 42.44 milyar (2019)
Çalışan sayısı | 276.000 (2019)

Murat Sancak kim?​

pricewaterhousecoopersın türkiye’deki partnerlerinden biri. 13 senedir firmada çalışıyor kendisi 33 yaşında. 1990 odtü iktisat mezunudur.

PwC şirketi ne iş yapar?​

PwC şirketi ne iş yapar?
PricewaterhouseCoopers International Limited, merkezi Londra, Birleşik Krallık’ta, küresel şirketler ağını koordine eden bir kuruluştur. Küresel markayı yönetir, risk, kalite ve strateji gibi alanlarda ortak ve koordineli bir yaklaşım oluşturmak için politikalar ve girişimler geliştirir.

Deloitte nasıl bir firma?​

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir. Deloitte her beş Fortune Global 500® şirketinden dördüne hizmet vermektedir.

Murat Sancar PwC kimdir?​

PwC Cenk Ulu kimdir?​

PwC Cenk Ulu kimdir?
Kariyerine 1996 yılında Gümrük Müsteşarlığı’nda başlayan Cenk Ulu, 2001 yılında PwC Türkiye’ye katıldı. Gümrük ve Dış Ticaret Uygulamaları, Dolaylı Vergiler, Yatırım Teşvik uygulamaları başta olmak üzere pek çok vergi alanında uzmanlaşan Cenk Ulu, 2007 yılında PwC Türkiye vergi hizmetleri şirket ortaklığına atandı.

Murat Sancar Kimdir?​

Murat Sancak kimdir ve nerelidir?​

Murat Sancak
Adana Demirspor Başkanı
Doğum | 23 Ocak 1968 Çatılı, Tillo, Siirt, Türkiye
Çocuk(lar) | 6
Mesleği | İş insanı
PwC, dünyanın en büyük ikinci profesyonel hizmet ağıdır ve Deloitte, Ernst & Young, KPMG ile birlikte Büyük Dörtlü firmasından biri olarak kabul ediliyor. PwC firmaları 157 ülkede 742 lokasyonda 276.000 kişi ile faaliyet göstermektedir.

Cevdet Suner kimdir?​

Cevdet Suner kimdir?
Cevdet Suner, Yetkin Yeminli, Türkiye’deki ortakları olarak bilinmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir de ofisleri bulunmaktadır. 1200 çalışanı ile beraber piyasadaki her sektörün içinden 4000’nin üzerinde şirkete hizmet vermektedir.

Mazars Denge kimin?​

1977’de leon aslan coşkun tarafından denge adıyla kurulmuş, 1998’de fransız vergi-denetim firması olan mazars ile ortak olarak türkiye’nin ilk 5 vergi-denetim firması arasında yerini almıştır. dört büyüklerden kendisini dürüstlük ve mükemmeliyetçilik anlayışıyla farklı bir yere konumlamayı başarabilmiş, rakiplerinin …

KPMG nin açılımı nedir?​

“KPMG” adı “Klynveld Peat Marwick Goerdeler” anlamına gelir. İsim KMG’nin (Klynveld Main Goerdeler) 1987’de Peat Marwick ile birleşmesiyle seçildi.

PwC Türkiye kaç kişi çalışıyor?​

PwC Türkiye kaç kişi çalışıyor?
PwC olarak 1981’den bu yana Türkiye’de iş dünyasına hizmet sunuyoruz. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir’deki ofislerimizde yaklaşık 2.400 kişilik profesyonel kadromuz ile müşterilerimizin aradığı değeri yaratmak için çalışıyoruz.

Cenk Ulu kimdir?​

Vergi Teknolojileri hizmetlerini hayata geçiren ekibin ve Müşteri Eğitimleri bölümünün liderliğini yürüten Ulu, halen PwC Türkiye Dolaylı Vergi Hizmetleri Lideri olarak görev yapıyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu olan Cenk Ulu, Nottingham Üniversitesi’nden MBA derecesine sahip.

Leon Aslan Coşkun Kimdir?​

Yönetim Kurulu Başkanı olarak halen görevdedir. Denge Denetim SMMM A.Ş.’nin revizyon bölümünü kurmuş ve vergi revizyonu yapmak üzere format ve metod geliştirmiştir, 1984. Denge Denetim SMMM A.Ş.’nin Yönetim Müşavirliği Bölümünü kurmuştur, 1989.

Izel Levi Coşkun Kimdir?​

Izel Levi Coşkun Kimdir?
1973 İstanbul doğumlu olan Dr. İzel Levi Coşkun, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, University of lllinois at Urbana Champaign’de MBA yaptı. 2004-2014 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde girişimcilik dersi veren Dr.

KPMG Türkiye ne iş yapar?​

KPMG Türkiye’de, üç farklı alanda kariyer fırsatı sunuyoruz: Denetim, Vergi ve Danışmanlık. Hangi alanda çalışmak isterseniz isteyin, yaptığımız işin kalbinde yer alacak, toplumu pozitif yönde etkileyecek ve kendi potansiyelinizi keşfetme fırsatını yakalayacaksınız.

KPMG ye nasıl girilir?​

Adaylar başvurularını, KPMG Türkiye Linkedin hesabından veya kariyer.net üzerinden gerçekleştirebilirler. Pozisyon için uygun niteliklere sahip adaylara gerekli sınavlar ilettildikten sonra, başarılı olan adaylarla görüşmeler yapılmaktadır.

PwC Turkey ne iş yapar?​

PwC Turkey ne iş yapar?
Hakkımızda. PwC’de amacımız, toplumda güven oluşturmak ve önemli sorunlara çözüm üretmektir. Biz, denetim, danışmanlık ve vergi hizmetleri alanında kaliteli hizmet sunmaya odaklanmış, 156 ülkede 295.000’i aşkın çalışanın oluşturduğu bir topluluğuz.

PwC, denetim, danışmanlık ve vergi hizmetleri alanında faaliyet gösteren, dünya çapında önemli bir profesyonel hizmet firmasıdır. Toplamda 156 ülkede hizmet veren ve 295.000'i aşkın çalışanı bulunan PwC, 1981 yılından bu yana Türkiye'de de iş dünyasına hizmet sunmaktadır.

PwC'nin Türkiye'deki önemli isimlerinden biri Serkan Tarmur'dur. Bankacılık, Sermaye Piyasaları, Birleşme ve Satın Almalar gibi alanlarda sorumlulukları bulunan Serkan Tarmur, aynı zamanda SMMM Lisansına sahiptir.

PwC'nin CEO'su ise Ian M. Cook'tur. Şirket halka açıktır ve denetim, güvence, vergilendirme, yönetim danışmanlığı gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır. 2019 yılı geliri 42.44 milyar Amerikan dolarıdır ve 276.000'e yakın çalışanı bulunmaktadır.

PwC'nin Türkiye'deki diğer önemli isimlerinden biri Murat Sancak'tır. Kendisi PwC Türkiye'nin partnerlerinden biridir ve 13 yıldır bu firmada çalışmaktadır.

Cenk Ulu ise PwC Türkiye Vergi Hizmetleri şirket ortağı olarak görev yapmaktadır. Vergi alanında uzmanlaşmış olan Ulu, aynı zamanda Vergi Teknolojileri hizmetlerini hayata geçiren ekibin lideridir.

PwC Türkiye'de yaklaşık 2.400 kişilik bir profesyonel kadro ile faaliyet göstermektedir. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir'deki ofislerinde çalışanları aracılığıyla müşterilerine değer yaratmaya odaklanmaktadır.

Genel olarak, PwC dünyanın en büyük ikinci profesyonel hizmet ağıdır ve Büyük Dörtlü firmalardan biri olarak kabul edilmektedir. Denetim, danışmanlık ve vergi hizmetleri gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.

Geri