AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Puskurtme yalitim nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Püskürtme yalıtım nasıl yapılır?​

Polyurea su yalıtımında rakipsiz bir uygulamadır. Saf polyurea sistemler sıvı olarak püskürtülüyor ve püskürtülen zeminde 8 saniyede kuruyor ve üzerinde yürünebiliyor. Kiremitlerin üzerine önce sprey poliüretan köpük 3 cm kalınlığında püskürtülerek uygulanır.

Poliüretan köpük su geçirir mi?​

Poliüretan köpük bir su yalıtım malzemesi değildir. Bu sebepten dolayı poliüretan köpük su geçirir mi gibi bir soruyla karşı karşıya kaldığımızda, onun cevabı evet olacaktır.
Poliüretan mı Bor mu?
Poliüretan sprey uygulaması sudan ve nemden etkilenmez . Selüloz Yünü Bor Katkılı Yalıtım sudan etkilenir. Ayrıca poliüretan sprey köpük ters tavan yalıtımlarda sorunsuz görev sağlar . Düşme kopma yüzeyden ayrılma yapmaz.
Poliüretan köpük kaç yıl dayanır?
Sprey Poliüretan Köpük 20 yıl sonraki ölçüm verilerine göre ısı iletkenlik ve ısı yalıtım ürünlerinde olması gereken özelliklerini sürdürdüğü görülmektedir. Sprey Poliüretan köpüğün toplam ömrü 80-90 yıl olarak kabul edilmektedir.

Köpük su yalıtımı sağlar mı?​

Sadece köpük uygulaması tek başına asla su yalıtımı yapmaz. Su yalıtımı için perde beton alanlarda mutlaka sprey polyurea tercih edilmelidir. Sadece polyurea uygulaması ile yapılan poliüretan köpük uygulaması %100 bir su yalıtımı ve ısı yalıtımı sağlar.

Bor yalıtım zararlı mı?​

Borlu yalıtım selüloz esaslı bor katkılı doğal bir üründür petrol türevi ve zararlı kimyasal içermez,bu sebeple zamanla bozulmaz ve sağlığa zararsızdır.İçeriğindeki bor bileşenleri sayesinde alev almaz ve böceklenme yapmaz.Selüloz yünü ise çok iyi bi ısı ve ses yalıtımı sağlar,gözenekli yapısı sayesinde nefes alır …
Sprey poliüretan köpük yanar mı?
Poliüretan sert köpük, ısıya dayanıklı ateş altında erimeyen bir malzeme olduğundan damla ve parçacık yanması söz konusu değildir.Bu nedenle d0 sınıfında yer alır.
Poliüretan malzeme yanar mı?
Poliüretan sert köpük, ısıya dayanıklı ateş altında erimeyen bir malzeme olduğundan damla ve parçacık yanması söz konusu değildir.Bu nedenle d0 sınıfında yer alır. Sert köpük ateş kaynağından destek almadığı durumlarda, içten içe yanmaya devam etmez.

Geri