- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
PurpleBixi kaç yaşında?
Twitch kullanıcı adıyla PurpleBixi’nin gerçek adı Bahadır Telci’dir. Bahadır 1998 yılının 18 Eylül tarihinde doğmuştur. 23 yaşındadır. Başak burcu erkeğidir.Unlostv kaç yaşında?
Cantuğ Özsoy, 4 Temmuz 1990 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Henüz 5 yaşındayken bilgisayar ile tanışmış ve en büyük ilgisi haline gelmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden 2014 yılında mezun olmuştur.
Hürkan gügen kaç yaşında?
Youtube yayıncısı HUGOLA genellikle yüklediği kısa videoları ile tanınıyor. Çoğu zaman videoları trende çıkan HUGOLA’nın gerçek ismi Hürkan Gügen’dir. 2 yıl önceki röportajlarından birinde 18 yaşında olduğunu belirtmiştir. HUGOLA’nın 2000 doğumlu olduğu tahmin ediliyor.
PurpleBixi ne iş yapıyor?
twitch’de güncel siyaset ağırlıklı mizah içerikli yayın yapan yayıncıdır. noobstar 2’de ortaya çıkan izmirli; muhafazakar/marjinal görünümlü ve özellikle seçimlerde yaptığı siyaset meydanı programlarıyla ilgimi çekmiş olan yayıncı.PurpleBixi Hangi üniversite mezunu?
İzmir’de yaşayan Bahadır, aslen Erzurumludur. Eğitim hayatını Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam ettirmektedir. Ayrıca, PurpleBixi’nin eskiden rap yaptığı bilinmektedir. PurpleBixi, Twitch platformunda Mayıs 2018 tarihinden beri canlı yayınlar yapmaktadır.
Rekkitz ne demek?
twitch yayıncısı jahrein’in kurduğu, hakkında herhangi bir bilgi sızdırılmayan grup/kuruluş/topluluk. jahrein, kendi youtube kanalından teaser gibi bir video yayınladı. jahrein ve arkadaşlarının bu akşam (5/12/2020) açıklayacağı yayıncı topluluğu.
Berk Rip tepe kaç yaşında?
Berk “Rip” Tepe kimdir? 1997 doğumlu Berk “Rip” Tepe, daha çocuk yaşlarda internet kafelerde oyun dünyasına girer. Counter-Strike’ın en iyilerinden sayılan Berk, şimdilerde yeteneğini Valorant’ta sergilemekte. Oyun tecrübelerini paylaştığı YouTube ve Twitch yayınlarında yüz binlerce izleyiciye ulaşıyor.Alptv kaç yaşında?
“Alperen DÜRÜK. 26 yaşındayım. Edirne’de Turizm İşletme ve Otelcilik okuyordum, şuan için 4.sınıfta dondurdum. Asıl mesleğim denizcilik fakat ailevi bir kaç durumdan dolayı gemiden inip bu bölümü tercih ettim. Oyunlarla 2002 senesinde tanıştım.
Porçay Kimdir Kaç Yaşında?
Yani Erkan Porçay, 24 Kasım 1996 yılında Istanbul’da doğmuştur. Genellikle 6 Nisan 2015’de açtığı YouTube kanalındaki parodi şarkıları ve mizah/kara mizah türündeki videoları ile tanınır.
Porçayın boyu ne kadar?
Porçay on Twitter: “Dayak yemek isteyen 15:00da Haydarpaşa Garı’ndaki Çay festivali’ne gelsin 1.52 boy 20 kiloyum 63 yıl tekvando yaptım” / Twitter.Rekkitz kim?
Rekkitz kimler var?
REKKITZ EKİBİNİN YENİ ÜYELERİ DE BU AÇIKLAMA İLE BİRLİKTE TANITILDI. Toqtir, Purplebixi, Zade, ErenAktan, Jahrein ve Moparism’den oluştuğu bilinen ekibin yeni üyeleri bu açıklama ile duyurulmuş oldu. Doğukan “Adal” Adal ve İrem “ClumsyKitty” Sakmar Rekkitz ekibinin üyeleri arasında yer almaya başladı.