- Konu Yazar
- #1
Puf Puf Piși Tanımı İçin Malzemeler
Hamur için
1 su bardağı sıcak su kaynar olsun
1 su bardağı soğuk süt (Suyu kaynar koyup süt soğuk olabilir)
2 yemek kaşığı maya
1 tatlı kaşığı dan az şeker
1 çay kaşığından az tuz
Un koyalım çok sert hamur katı olmayacak
İç harcı için
Peynir
Kızartmak için
Zeytin yağ
Puf Puf Piși Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mükemmel bir ölçüde tam kıvamlı püf püf deneyin kesin.
Hamur iç harcını yapın gereçleri koyun içine un ekleyelim çok katı hamur olmasın şayet katı olursa pişi kızarttığımız vakit kabarmaz hamur üzerini örtün.
Biraz dinlensin hamur.
Peyniri bir tabağa alalım.
Hemen hamur üzerini açalım.
Yumak alalım küçük küçük çabucak üzerini örtelim.Hamur yumruklandığı vakit eșkimiş olacak zati.Hamur soğumasın soğuyan üşüyen hamur güzel olmaz.
Açalım küçük küçük bezleri birinci pișileri kızartın sonra da ortasına peyniri koyup kızartalım.Bu tanım çok kolay yedikçe yiyeceksin her vakit yapmak istiyeceksiniz
Puf Puf Piși Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Hamur için
1 su bardağı sıcak su kaynar olsun
1 su bardağı soğuk süt (Suyu kaynar koyup süt soğuk olabilir)
2 yemek kaşığı maya
1 tatlı kaşığı dan az şeker
1 çay kaşığından az tuz
Un koyalım çok sert hamur katı olmayacak
İç harcı için
Peynir
Kızartmak için
Zeytin yağ
Puf Puf Piși Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mükemmel bir ölçüde tam kıvamlı püf püf deneyin kesin.
Hamur iç harcını yapın gereçleri koyun içine un ekleyelim çok katı hamur olmasın şayet katı olursa pişi kızarttığımız vakit kabarmaz hamur üzerini örtün.
Biraz dinlensin hamur.
Peyniri bir tabağa alalım.
Hemen hamur üzerini açalım.
Yumak alalım küçük küçük çabucak üzerini örtelim.Hamur yumruklandığı vakit eșkimiş olacak zati.Hamur soğumasın soğuyan üşüyen hamur güzel olmaz.
Açalım küçük küçük bezleri birinci pișileri kızartın sonra da ortasına peyniri koyup kızartalım.Bu tanım çok kolay yedikçe yiyeceksin her vakit yapmak istiyeceksiniz
Puf Puf Piși Tanımı Fotoğraflı Yapılışı