AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Pudingli Etimekli Baton Pasta

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı İçin Malzemeler
1 +1/2 (yarım) poşet Dr. Oetker vanilyalı puding
5 su bardağı süt
1 paket etimek
Süslemek için;
10-12 adet çilek
Hindistan cevizi
60 gr eritme çikolata

Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 buçuk paket Dr. Oetker vanilyalı pudingi beş su bardağı süt ile pişirdim.
Diğer tarafta derin bir kaba etimekleri küçük küçük kırdım.
Pudingi sıcakken üzerine döküp harmanladım 2-3 dk etimeklere güzelce yedirdim.
Dikdörtgen baton kalıba yağlı kağıt yerleştirdim harcı içine boşalttım üzerine bastırıp düzledim.
Oda sıcaklığında ılıdıktan sonra 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirdim.
İyice soğuyan pastayı tabağa aykırı çevirerek kağıdı dikkat ederek çıkardım.
Üzerine hindistan cevizi,çilek ve eritme çikolata ile süsledim.
Afiyet olsun

Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.

Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst