Puding yaparken kac bardak sut konur?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
256.279
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Puding yaparken kaç bardak süt konur?​

750 ml (3,5 su bardağı) sütü bir tencereye boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edin. Orta ateşte bir kaşıkla sürekli karıştırarak pişirin.

Bardak puding nasıl yapılır?​

Bardağa bir kaşık çilekli puding koyulur ve ardından robotta çekilmiş bisküvi ve fındık serpilir . Sonra vanilyalı pudingten bir kaşık koyulur . Sonra tekrar bisküvi fındık sonra yine çilekli diye devam. Üzerine de damla çikolata koydum ben.
Puding tozunun içinde ne var?
Un, şeker ve kakao bir kaba alınıp bir arada karıştırılır bu kadar basit. Kullanımı:Süt ve karışım tencereye alınır, orta ateşte koyulaşıncaya kadar karıştırılır. Kıvamı koyulaşınca içerisine vanilya ve margarin koyulup karıştırılır. Kullanıma hazırdır.
Puding nasıl koyulaşır?
Hazırlamış olduğunuz pudingin koyulaşıp koy ulaşmadığını anlamanız için kaynamaya başlamasını beklemeniz gerekiyor. Bu aşamada tam olarak kaynamaz da fokurdama aşamasında biraz sulu olabilir bu nedenlerden ötürü bir problemle karşılaştığınızda tencerenin altını kapatmamız gerekir.

Bardakta puding sıcak sütle yapılır mı?​

Büyük küçük herkesin seveceği ve çok pratik bir şekilde hazırlanan Bardakta Puding’in Çikolatalı, Muzlu ve Çikolata Parçalı & Vanilinli 3 çeşidi bulunuyor. Üstelik pişirmeden, sadece soğuk süt eklenip karıştırarak hazırlanıyor!

Bardak tatlısı nasıl yapılır?​

BARDAKTA TATLI YAPILIŞI
- Öncelikle yağımızı eritip, ateşten alalım.
- Yağın sıcaklığıyla, unumuzu kavuralım.
- Sütümüzü, azar azar ilave edelim.
- Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
- En son şekeri de koyup, bir taşım kaynatalım.
- Ocaktan alıp derin bir kaba döküp soğumaya bırakalım.
- Çileklerimizi yıkayıp keselim.
Puding içine ne konur?
Puding ocağa konulur pişirilir. Üç kup bardağın içine önce 1 yemek kaşığı bisküvi konulur sonra puding üzerine bisküvi, muz dilimleri ve ceviz dökülür. Sonra puding en üstü muz ve cevizle süslenir. 4 saat buzdolabında dinlendikten sonra servise hazır.
Vanilyalı puding tozu nasıl yapılır?
750 ml (3,5 su bardağı) sütü bir tencereye boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edin. Orta ateşte bir kaşıkla sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin.

Koyu puding nasıl yapılır?​

Kakaolu puding yapmak için süt, toz şeker, un ve kakao tencereye konulup tel çırpıcı ile iyice karıştırılır. Tamamen karıştıktan sonra ocağın üzerinde, sürekli karıştırarak kaynatılır. Kaynayıp kıvam alınca, içerisine vanilya ve margarin ilave edilir. Margarin eriyinceye kadar karıştırıldıktan sonra ocaktan alınır.
 
Geri
Üst