AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PUBG uyelik nasil iptal edilir?

Editör

Yeni Üye

PUBG üyelik nasıl iptal edilir?​

Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
- play.google.com adresine gidin.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Sol tarafta Aboneliklerim’i tıklayın.
- İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
- Yönet.
- Gösterilen onay pop-up’ında Evet’i tıklayın.

YouTube üyelik nasıl iptal edilir?​

Ücretli üyeliğinizi iptal etme
- Profil resminiz. Ücretli üyelikler’e dokunun.
- İptal etmek istediğiniz üyeliğe dokunun.
- İptal et’e dokunun.
- İptal etme nedeninizi seçin ve İleri’ye dokunun.
- Evet, iptal et’e dokunun.
Katıl butonu ne zaman aktif olur?​
Yukarıdaki görselde de gördüğünüz üzere, tek tek Rozet, Emoji, Ayrıcalıklar ve ayarları yaptıktan sonra KATIL butonu onaya gidecek ve 24 saat sonra size RED ya da Onay vererek aktif edecektir.

PUBG satın alma nasıl iptal edilir?​

PUBG satın alma nasıl iptal edilir?
Abonelikler’de oturum açın. İptal etmek istediğiniz aboneliği bulun ve Yönet’e dokunun veya bu öğeyi tıklayın. Aboneliği iptal et’i seçin.

E devlet abonelik iptali nasıl yapılır?​

E devlet abonelik iptali nasıl yapılır?
Eğer yukarıdaki adımları eksiksiz uyguladıysanız, e-Devlet üzerinden internet abonelik iptali için hazırsınız. İlk olarak karşınıza çıkan listeden hizmet aldığınız şirketi seçin. Ardından ”Fesih Başvurusu Yap” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfadan fesih başvuru nedenini doğru bir şekilde yazın.

YouTube Premium ücretsiz deneme nasıl iptal edilir?​

Android’den üye olduysanız ise aşağıdaki adımları uygulayarak iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz. açın. Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin. Menü > Abonelikler’e dokunun….
- Profil fotoğrafınız > Ücretli üyelikler’e dokunun.
- Yönet’e dokunun.
- Üyeliği iptal et’e dokunun.

YouTube Premium üye olduğunu nasıl anlarız?​

YouTube’da reklamsız videolar, Premium aboneliğinin başlıca özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz YouTube deneyiminde videoların başında, ortasında veya sonunda gördüğümüz reklamlar, YouTube Premium abonelerine gösterilmiyor. Aynı şekilde masaüstü veya mobil video oynatma sayfalarında da reklamlar gösterilmiyor.
Neredeyse aboneliğinizi iptal ettirmek istediğinizi söyleyin?​
adım: D-Smart müşteri hizmetlerini arayıp aboneliğinizi iptal ettirmek istediğinizi söyleyip iptal işlemini başlatın. adım: d smart iptal fax numarası: Müşteri temsilcisi size fax çekmeniz gerektiğini söyleyecektir. Yazının sonunda verdiğim faxı kendi bilgilerinizle doldurup dilekçenizi d smart iptal fax numarası 0212 478 03 33 ‘e faxlayın.

En kısa sürede iptal işlemi tamamlandı.?​

En kısa sürede iptal işlemi tamamlandı.?
Belki inanmayacaksınız ama fax çektikten sonra iptal işlemi m 1 hafta sürdü. Faxın ardından belirttikleri gibi iptal işlemi 1 hafta içinde sonuçlandı. Yani tüm işlem olması gereken süre içinde sonuçlandı. 12 Şubat-19 Şubat.

Neredeyse SMS ile iptal talebiniz alınacaktır?​

Neredeyse SMS ile iptal talebiniz alınacaktır?
Takip eden 24 saat içerisinde SMS ile iptal talebinizin alındığı bilgisi sizinle paylaşılır. İptal talebinizi verdikten sonra 24 saat içinde bu SMS’i almadığınız takdirde talebiniz bize ulaşmamıştır ve talebinizi yinelemeniz gerekmektedir. Bu durumun tekrar etmesi halinde Digiturk Müşteri Hizmetlerini (0212) 473 73 73 arayarak yardım alabilirsiniz.

Neredeyse üyelik iptali nasıl yapılır?​

Üyelik iptalini nasıl yaptığımı sizlerle paylaşmak istedim. Bana sürekli üyeliğimi iptal edin diye mail geliyor. Benim böyle bir yetkim yok. Yazdıklarım sadece sizlerin fikir edinmesi amacıyladır. Bu site benim kişisel blogumdur ve başımdan geçenleri anlattığım bir sitedir. D-Smart’la bir alakası ya da işbirliği yoktur.

PUBG üyeliğinizi iptal etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. play.google.com adresine gidin.
2. Doğru Google Hesabı'nda oturum açtığınızdan emin olun.
3. Sol tarafta "Aboneliklerim"i tıklayın.
4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
5. "Yönet"e tıklayın.
6. Karşınıza çıkan onay pop-up'ında "Evet" seçeneğine tıklayarak aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Öte yandan, YouTube üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Profil resminize tıklayarak "Ücretli üyelikler"e gidin.
2. İptal etmek istediğiniz üyeliğe dokunun.
3. "İptal et"e tıklayın.
4. İptal etme nedeninizi seçin ve "İleri"ye dokunun.
5. Son olarak "Evet, iptal et" seçeneğine tıklayarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

Her iki platformda aboneliğinizi iptal etmek oldukça basittir ve yukarıdaki adımları takip ederek işlemi tamamlayabilirsiniz. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen belirtin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri