AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PUBG Mobile Turkiye PMPL ne zaman?

Editör

Yeni Üye

PUBG Mobile Türkiye PMPL ne zaman?​

Ülkemizden sekiz takımın katılacağı 2022 PMPL Avrupa Şampiyonası, 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ve PUBG MOBILE Espor Türkiye kanallarından canlı olarak takip edilebilecek.

PUBG PMPL ne demek?​

PUBG MOBILE Pro League (PMPL): Bölgedeki en iyi takımların katılacağı en rekabetçi lig. Sezon başına 150.000 Amerikan doları ödül havuzu ile yılda iki kez düzenlenecek. PUBG MOBILE Kampüs Şampiyonası (PMCC): Üniversitelere kayıtlı öğrencilerin katılabileceği turnuva.

PMPL hangi günler?​

PMPL hangi günler?
Turnuvanın sunum kadrosunda ise spor dünyasının ünlü sunucularından Erman Yaşar da bulunuyor. İkinci haftası 1 Nisan’da, üçüncü haftası ise 15 Nisan’da başlayacak olan PMLP Bahar Sezonu 24 Nisan’a kadar devam edecek. Final aşaması ise 29 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

PMPL 2022 Türkiye ne zaman?​

PMPL 2022 Türkiye ne zaman?

PMNC ne demek?​

*PMNC, PUBG MOBILE Ulusal Şampiyonası’nın uluslararası kısaltmasıdır.

PMPL şampiyonu kim?​

PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası 2021’in (PMGC) kazanan takımı Nova Esports oldu. Genel sıralamada şampiyonayı ilk sırada tamamlayan Nova Esports, toplamda 222 puan ve 101 öldürme sayısıyla 1.5 milyon doların üzerinde büyük ödülün de sahibi oldu.

PMNC ne zaman başlıyor?​

PMNC ne zaman başlıyor?
PMNC Türkiye, turnuvanın resmi sponsoru olan Xiaomi tarafından desteklenecek. PUBG MOBILE Esports’un, 2021 boyunca Türkiye’deki turnuvalarının toplam ödül havuzu 400.000 doların üzerinde. 20 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında yayını devam edecek olan PUBG MOBILE Pro League Turkey 1.

PUBG Mobile PMCO kayıt nasıl yapılır?​

PUBG Mobile PMCO kayıt nasıl yapılır?
PMCO 2021’e Nasıl Kayıt Olunur? Adım 1: Resmi web sitesine gidin. Adım 2: Hüküm ve koşulları, uygunluk gerekliliklerini, GAC yönergelerini ve sık sorulan soruları okumak için Kayıt başlığına dokunun. Adım 3: Takımlarının adlarını ve uyruklarını girin (kayıt ancak bir ekip oluşturulduktan sonra mümkündür).

PMCO ne demek?​

Dünyanın en popüler mobil oyunu PUBG MOBILE için yarı profesyonel ve profesyonel takımların katılacağı PUBG MOBILE Club Open 2019 (PMCO 2019) toplam 2 milyon dolar ödül havuzuna sahip olacak. Tüm dünyadan oyuncuların katılabilecek rekabetçi etkinlik, yıl boyu sürecek.

PMGC nasıl kayıt olunur?​

Adım 1: Oyuncular Esports Pubg Mobile sayfasına giriş yapmalıdır. Adım 2: Kayıt butonuna tıklamaları, gereksinimleri, SSS’leri, hüküm ve koşulları okumaları gerekir. Adım 3: Kullanıcılar ekip adlarını ve bölgelerini girmelidir.

PMPL, PUBG MOBILE Profesyonel Ligi'nin kısaltmasıdır ve bölgedeki en iyi takımların katıldığı en rekabetçi ligdir. Sezon başına 150.000 Amerikan doları ödül havuzu ile yılda iki kez düzenlenir. Ayrıca, PUBG MOBILE Kampüs Şampiyonası (PMCC), üniversitelere kayıtlı öğrencilerin katılabileceği bir turnuvadır.

PMNC ise PUBG MOBILE Ulusal Şampiyonası'nın uluslararası kısaltmasıdır. Bu turnuva, ülkeler arasında ulusal şampiyonalar düzenlenmesini sağlayan bir etkinliktir.

PMCO ise PUBG MOBILE Club Open'ın kısaltmasıdır. Bu etkinlik, yarı profesyonel ve profesyonel takımların katıldığı ve toplam 2 milyon dolar ödül havuzuna sahip olan bir organizasyondur. Dünya genelinden oyuncuların katılabildiği rekabetçi bir etkinliktir ve yıl boyunca sürebilir.

PMGC ise PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası'nın kısaltmasıdır. Geçmişte yapılan bir şampiyonada kazanan takım Nova Esports olmuştur. Nova Esports, toplamda 222 puan ve 101 öldürme sayısıyla 1.5 milyon doların üzerinde büyük ödülün sahibi olmuştur.

Eğer PUBG Mobile PMCO'ya kayıt olmak istiyorsanız resmi web sitesine giderek hüküm ve koşulları, uygunluk gerekliliklerini, GAC yönergelerini ve sıkça sorulan soruları okumalısınız. Takımınızın adını ve uyruğunu girdikten sonra kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.

PMPL, PMNC, PMCO ve PMGC gibi organizasyonlar düzenli aralıklarla gerçekleşiyor ve oyunculara dünya çapında rekabet etme fırsatı sunuyor. Bu tür etkinlikler oyun dünyasının heyecanını ve rekabetini daha da artırıyor. Bu tür organizasyonlara katılarak PUBG MOBILE dünyasındaki yeteneklerinizi sergileme şansı elde edebilirsiniz.

Geri