PUBG Mobile kime sattı?
Güncelleme: Tencent’in sahibi olduğu oyun, haklarını satın aldığı PUBG Mobile. Oyunun PC ve konsol sürümü, Bluehole Studio’ya ait.Tencent PUBG Mobil ne demek?
Tencent Gaming Buddy, Tencent’in Windows işletim sistemi için, oyuncuların bir masaüstü veya dizüstü bilgisayarda hem iOS hem de Android sistemlerinden mobil oyunlar oynamasını sağlayan resmi bir emülasyon platformudur.Tencent Games ne kadar kazanıyor?
PUBG: Mobile gibi başarılı yapımların altında imzası bulunan Çin merkezli internet devi Tencent, 2021 yılının ilk 6 ayında faaliyet gösterdiği tüm sektörlerden 13 milyar dolar kar ettiğini açıkladı.
Gameloop sahibi kim?
mobil oyunları oynayabileceğiniz bir adet emülatör. tencent gaming buddy emülatörünün yeni versiyonu. tencent firmasına ait ve pubg için resmi emülatör olarak geçiyor. bluestacks’ten sonra bunu denedim ve çok beğendim.PUBG Mobile ne kadar para kazandı?
PUBG Mobile fırtınası Yapılan analizlere göre pandemi döneminin de etkisiyle daha fazla oynanan oyun sadece 6 ayda 1.3 milyar dolar gelir elde etmeyi başardı. Böylece toplamda 3 milyar dolara ulaşarak bir rekora imza atmış oldu. Sadece Mart ayında 270 milyon dolar ile rekor kırdı.Supercelli kim satın aldı?
Şirketin %81.4’lük kısmını Çinli şirket Tencent 8,4 milyar avroya satın almıştır.
Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
- play.google.com adresine gidin.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Sol tarafta Aboneliklerim’i tıklayın.
- İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
- Yönet.
- Gösterilen onay pop-up’ında Evet’i tıklayın.
Pubg Mobile Nasıl İndirilir ve Yüklenir? Pubg mobile oyununu indirmek için öncelikle bir market uygulamasına giriş sağlamanız gerekiyor. Eğer Android kullanıcısı iseniz google play store, ios kullanıcısı iseniz app store uygulamasına girerek arama butonuna Pubg mobile yazarak ilk çıkan seçenekte indirebilirsiniz.
Aras Şenyüz kim?
PUBG Mobile’ın Kıdemli Danışmanı olarak görev alan Aras Şenyüz, Tencent Games’in Türkiye Ülke Müdürü oldu. Aras Şenyüz, yeni görevinde doğrudan Tencent EMEA yönetimine raporlama yapacak.