PTT yardim parasi sorgulama tc ile nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

PTT yardim parası sorgulama tc ile nasil yapilir?​

PTT yardım parası sorgulama ekranı giriş yapmak için e-devlet uygulaması giriş yapmanız gerekmektedir. E-Devlet giriş yapmak için TC. kimlik numaranızı girdikten sonra PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama yazarak PTT adınıza yatan para olup olmadığını görebilirsiniz.

Aile destek yardımları nelerdir?​

SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKIFLARININ YAPTIĞI İŞ VE İŞLEMLER
Gıda yardım parası kaç TL?
Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na e-devlet üzerinden gıda yardımı başvurusu yapan vatandaşların da banka hesaplarına gıda yardımı parası yatacağı açıklandı. Banka hesabı olmayan vatandaşlar ise bu yardımı PTT üzerinden alabilecekler. Başvurusu onaylanan vatandaşlar 500 TL yardım parası alacaklar.
Gıda yardımı nakit mi?
Gıda Yardım Parası Veren Yerler Bir çok yer Ramazan ayında gıda yardımı yapmaktadır. Gıda yarımı hem koli olarak hemde nakit olarak yapılabilir.

PTT ismime para yatmış mı?​

T.C. KİMLİK NO İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT’nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

Aile yardımı ödeneği kimlere verilir?​

657 sayılı Kanunun 203 üncü maddesine göre, aile yardımı ödeneği devlet memurlarına her ay aylıklarıyla birlikte ödenmektedir. Karı ve kocanın her ikisi de memur iseler bu ödenek yalnız kocaya verilir. Aile yardımı ödenekleri hiç bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın ödenir ve borç için haczedilemez.

Geri