AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PTT subeleri Cumartesi gunu calisiyor mu?

Editör

Yeni Üye

PTT şubeleri Cumartesi günü çalışıyor mu?​

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?​

PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

PTT Kargo hangi günler açık?​

PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

PTT bugün saat kaça kadar açık?​

PTT bugün saat kaça kadar açık?
PTT Saat Kaçta Açılıyor Ve Kapanıyor? PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar açık kalır ve 17.30 kapanmaktadır.

PTT Kargo Cumartesi günü saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

PTT kargonun dağıtım günleri arasında cumartesi de yer alır. Açık olan PTT şubeleri ile beraber PTT kargo da cumartesi günleri 09.00- 13.00 saatleri arasında kargo dağıtımı yapar.

PTT hafta sonu açık olur mu?​

PTT hafta sonu açık olur mu?
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

Bugün PTT’ler açık mı kapalı mı?​

PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Hafta sonu: Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT saat kaça kadar açık 2022?​

PTT saat kaça kadar açık 2022?
PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK 2022? PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT hafta sonu saat kaça kadar açık?​

PTT HAFTA SONU CUMARTESİ-PAZAR AÇIK MI? PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 08:30’da mesaiye başlıyor. 12:30’da 1 saatlik öğle molasının ardından 13:30’da mesaiye başlayan PTT çalışanları 17:00’da mesaiyi sonlandırıyor. Bazı şubeler dışında PTT cumartesi-pazar günler ise hizmet vermiyor.

PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT kargo saat kaça kadar alıyor?​

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

Hafta sonu hangi PTT açık?​

Hafta sonu hangi PTT açık?
PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır.

PTT Cumartesi saat kaça kadar açık?​

PTT öğle arası saat kaçta açılıyor?​

PTT öğle arası saat kaçta açılıyor?
PTT ŞUBELERİ SAAT KAÇTA AÇILIYOR? PTT şubeleri 08:30’da açılıyor. PTT şubeleri 12.30’da 1 saatlik öğle arası verip 13:30’da mesaiye devam ediyor. PTT şubeleri 17:30’da kapanıyor.

Bugün PTT kargo çalışıyor mu?​

PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Hafta sonu: Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Hafta sonu: Pazar günleri kapalıdır.

PTT kargo Cts açık mı?​

PTT kargo Cts açık mı?

PTT kargo hafta sonu gönderim yapıyor mu?​

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Çalışma saati 09.00 ile 19.30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Kargolar dağıtıma çıkmaz, vatandaşlar şubeye gidip teslimatı yapılmış kargoları kendileri alırlar. Diğer PTT kargo şubeleri ise hafta sonu hizmet vermezler.

PTT Kargo Cts açık mı?​

PTT Kargo Cts açık mı?

PTT şubeleri öğlen açık mı?​

PTT’ler hafta içi 08:30 – 17:30 arasında hizmet veriyorlar. PTT ve PTT kargo aracılığıyla işlem yapacak olanlar hafta içi her gün 17:30’a kadar işlemlerini gerçekleştirebilirler. Öğlen saatlerinde ise 1 saatlik araları bulunan PTT’ler 12:30-13:30 arası ya da 12:00-13:00 arası kapalı olabiliyorlar.

Öğle arası kaçta?​

Öğle arası kaçta?
12.30-13.00 saatleri arasında ise öğle arası yapılacak.

PTT kargo Pazar günleri açık mı?​

PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar açık kalır ve 17.30 kapanmaktadır. Türkiye’nin her yerinde bu çalışma saati sabittir. Pazar günleri PTT kapalıdır.

PTT Bank bugün açık mı?​

PTT Bank bugün açık mı?
PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT Kargo cumartesi günü teslimat yapıyor mu?​

Merhaba! PTT şubeleri ve PTT Kargo ile ilgili sorularınıza detaylı cevaplar verebilirim:

- **PTT şubeleri Cumartesi günü çalışıyor mu?**
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30’a kadar hizmet vermektedir.
- **PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?**
PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapmaktadır. Genel müdürlükleri Cumartesi günleri hizmet verir, çalışma saatleri 09:00-19:30 arasındadır. Kargolarınız dağıtıma çıkmamışsa, şubeye giderek teslim alabilirsiniz.

- **PTT Kargo hangi günler açık?**
PTT Kargo hafta içi ve Cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günleri ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

- **PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?**
PTT Kargo, Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında kargo dağıtımı yapmaktadır.

- **PTT hafta sonu açık olur mu?**
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30’a kadar hizmet vermektedir. Pazar günleri ise PTT şubeleri kapalıdır.

- **PTT kargo saat kaça kadar alıyor?**
PTT Kargo hafta içi ve Cumartesi günleri, şubelerin çalışma saatleri içinde kargo alımı yapmaktadır. Saatleri şubelere göre değişebilir, genellikle 09.00-18.00 saatleri arasında kargo kabul edilir.

Herhangi başka bir sorunuz varsa, sormaktan çekinmeyin!

Geri