AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PTT Sube veriyor mu?

Editör

Yeni Üye

PTT Şube veriyor mu?​

T.C. Gerçek ve tüzel kişilere teminat alınmak suretiyle PTT işyeri bulunmayan yerleşim yerlerinde PTT şubelerinde yürütülen hizmetleri vermek üzere otomasyon sistemine açık PTT Acentelikleri verilecektir.

PTT şubesi ne demek?​

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü ya da kısa adıyla PTT, Türkiye’nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir. PTT’nin hizmetleri nelerdir? PTT, posta, bankacılık, lojistik gibi alanlarda da hizmet vermektedir.

PTT kime özelleştirildi?​

PTT kime özelleştirildi?
PTT
Kuruluş tarihi | 23 Ekim 1840
Önceki kurumlar | Posta İşletmesi Genel Müdürlüğü Posta, Telgraf ve Telefon Umum Müdürlüğü
Türü | Posta örgütü
Bağlılığı | Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı

Kargo firması nasıl açılır?​

Kargo şubesi açmak için resmi işlemleri tamamlamak için çatı şirketinizin yetki belgelerine ihtiyacınız olacak. İlgili belgeler ile birlikte dükkan için aldığınız çalışma ruhsatını da birleştirerek bir mali müşavir veya muhasebeciden yardım alarak işletmenizi kurmanız gerekir.

PTT açılı mı?​

Bu yüzden artık adı Poste ve Telgraf Teşkilatı diye kaldı posta telgraf telefon.

Postanede ne kadar param var?​

Postanede ne kadar param var?
T.C. KİMLİK NO İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT’nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.
PTT Genel Kurulu kimlerden oluşur?​
YÖNETİM KURULU
- Gökhan TUNCER. PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Tanıtım ve Medya Dairesi Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi.
- Şaban YÜKSEL. PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı Daire Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi.
- Abdulkadir KARABOĞA. PTT A.Ş. Mardin Başmüdürlüğü Başmüdür Yönetim Kurulu Üyesi.
PTT hangi bakanlığa bağlı 2022?​
Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarında İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan PTT Genel Müdürlüğü 1933 yılında katma bütçeli bir idare olarak Bayındırlık Bakanlığı’na, 1939’da ise Ulaştırma Bakanlığı’na bağlanarak hizmet vermeye devam etmiştir.

Merhaba! PTT Şube hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Peki, başka sorularınız var mı? Ben size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri