AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PTT kargo hafta ici kaca kadar dagitim yapiyor?

Editör

Yeni Üye

PTT kargo hafta içi kaça kadar dağıtım yapıyor?​

PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ PTT hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 – 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır.

PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT’nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT kaçta açılıyor 2022?​

PTT kaçta açılıyor 2022?
PTT şubeleri 08:30’da açılıyor. PTT şubeleri 12.30’da 1 saatlik öğle arası verip 13:30’da mesaiye devam ediyor. PTT şubeleri 17:30’da kapanıyor. PTT’nin bazı şubeleri saat 17:00’ye kadar hizmet vermektedir.

PTT kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2022?​

PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK 2022? PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT kargo dağıtıma çıktıktan sonra ne zaman gelir?​

PTT kargo dağıtıma çıktıktan sonra ne zaman gelir?
Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz.

PTT Kargo Cts açık mı?​

PTT Kargo Cts açık mı?
PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT’ler açık olacak mı?​

PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 08:30’da mesaiye başlıyor. 12:30’da 1 saatlik öğle molasının ardından 13:30’da mesaiye başlayan PTT çalışanları 17:00’da mesaiyi sonlandırıyor. Bazı şubeler dışında PTT cumartesi-pazar günler ise hizmet vermiyor.

PTT kargo hangi günler açık 2022?​

PTT kargo hangi günler açık 2022?
PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Hafta sonu: Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Hafta sonu: Pazar günleri kapalıdır.

PTT hangi günler açık 2022?​

PTT hangi günler açık 2022?
PTT 2022 ÇALIŞMA SAATLERİ PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 08:30’da mesaiye başlıyor. 12:30’da 1 saatlik öğle molasının ardından 13:30’da mesaiye başlayan PTT çalışanları 17:00’da mesaiyi sonlandırıyor. Bazı şubeler dışında PTT cumartesi-pazar günler ise hizmet vermiyor.

PTT kargo dağıtım ne demek?​

Kargo takipte son hareketler kısmında “Dağıtıcıya Verildi Cihet No:xxxxxx” şeklinde yazı görürseniz dağıtıma çıktığı anlamına geliyor.

Dağıtıma çıkan kargo ne demek?​

Dağıtıma çıkan kargo ne demek?
Adı üstünde, dağıtıma çıkmış. Büyük ihtimal yarın teslim edilir.

PTT'nin çalışma saatleri ve kargo dağıtımı hakkında detaylı bilgi veren paylaşımlarınız için teşekkür ederim. PTT Kargo, hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 - 17.30 arasında hizmet vermektedir ve dağıtım saatleri de genellikle bu saatler arasında olmaktadır. Öğlen arası veren şubelerde ise dağıtım saatleri 08:30 ile 16:30 arasında olabilmektedir.

Kargonuzun dağıtıma çıktıktan sonra teslimat süresi de genellikle 0-600 km arası mesafeler için 1 gün, 600 km ve üzeri mesafeler için ise 2 gün olarak belirtilmektedir.

Cumartesi günleri ise merkez PTT şubeleri dışında diğer PTT'ler genellikle kapalı olup, belirli bölgelerde bazı şubeler 13.30'a kadar hizmet verebilmektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise PTT genel olarak kapalıdır.

Eğer kargo takibinizde "Dağıtıcıya Verildi" ibaresini görüyorsanız, bu kargonuzun dağıtıma çıktığı ve genellikle yakın zamanda teslim edileceği anlamına gelmektedir.

Eğer kargonuz dağıtıma çıkmışsa, genellikle bir sonraki iş günü teslim edilir. Kargo hizmetlerinin daha detaylı ve kesin bilgilendirme için PTT Kargo şirketi ile doğrudan iletişime geçmeniz faydalı olacaktır. Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur.

Geri