AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

PTT kargo dagitim gunleri ne zaman?

Editör

Yeni Üye

PTT kargo dağıtım günleri ne zaman?​

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT Cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?​

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Çalışma saati 09.00 ile 19.30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Kargolar dağıtıma çıkmaz, vatandaşlar şubeye gidip teslimatı yapılmış kargoları kendileri alırlar. Diğer PTT kargo şubeleri ise hafta sonu hizmet vermezler.

Cumartesi günü PTT çalışıyor mu?​

Cumartesi günü PTT çalışıyor mu?
PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır.

29 Ekim 2020 Postaneler Açık mı?​

Resmi tatil günlerinde kamu kurum ve kuruluşları kapalı olmakta. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir buçuk gün resmi tatil olarak geçiriliyor. 28 Ekim Perşembe günü yarım gün, 29 Ekim Cuma ise tam gün resmi tatil olarak geçirilmiş olacak. Bu sebeple 28 Ekim öğle saatlerine dek PTT hizmet verecek.

Kargo ne zaman dağıtıma çıkar?​

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2019 Yurtiçi Kargo 09:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo’nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır.

PTT Kargo Cumartesi dağıtım var mı?​

PTT Kargo Cumartesi dağıtım var mı?
PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30’da başlar ve öğlen 12:30’a kadar devam eder. 12:30’da öğle molası veren PTT Kargo öğleden sonra saat 13:30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar mesaiye devam eder. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

Trabzon PTT hafta sonu açık mı?​

HAFTA SONU AÇIK MI? PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır.

PTT Kargo resmi tatillerde açık mı?​

PTT Kargo: PTT ve PTT kargo resmi tatillerde çalışmıyor. Genellikle çalışma saatleri hafta içi saat 08:30 – 12:30 & 13:30 – 17:00 arasıdır.

Kargolar 29 Ekim’de çalışıyor mu?​

Kargolar 29 Ekim’de çalışıyor mu?
Kargo 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatili nedeniyle Cuma günü kapalı konumda olacaklar. Yani 29 Ekim 2021 Cuma günü kargo gönderimi, alımı ya da dağıtımı yapılmayacak. Cumartesi günü birçok kargo şirketinin çalışması nedeniyle cumartesi günü gönderim, alım ve teslimat yapılabilecek.
2008 yılında kurulan PTT Kargo’nun dağıtım günleri, hafta içi 5 gün, hafta sonu ise sadece Cumartesi günü şeklindedir.

PTT kargo Cumartesi günü çalışır mı?​

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Kargo dağıtımı kaçta başlıyor?​

Hata
Ürün ve Hizmetler | Kapsam | Teslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye | 600 – 1200 km arası | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye | 600 km altı | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00

APS sorgulama nasıl yapılır?​

APS sorgulama nasıl yapılır?
Telefonla PTT APS sorgusu yapmak için 444 1 778 nolu hattı aramanız gerekmektedir. işlem için sadece kargo takip numaranızı söylemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca kargo takip numarasını unutmanız halinde de bu şekilde kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

PTT kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2022?​

PTT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK 2022? PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

Cumartesi günü hangi PTT şubeleri açık?​

Kargo en erken kaçta gelir?​

Kargo en erken kaçta gelir?
Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30’da başlar ve öğlen 12:30’a kadar devam eder.

PTT Kargo dağıtım günlerine ve saatlerine dair detaylı bilgi verelim:

- PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Öğlen arası vermeyen şubeler için dağıtım saatleri genellikle 08:30 ile 17:00 arasında olurken, öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

- PTT Cumartesi günleri genel müdürlükleri hariç diğer şubelerde hizmet vermez. Cumartesi günleri PTT Kargo şubeleri kapalıdır ve kargolar dağıtıma çıkmaz. Vatandaşlar, teslimat yapılmış kargolarını şubeye giderek kendileri alabilirler.

- PTT'nin hafta içi çalışma saatleri genellikle 08:30 - 12:30 & 13:30 - 17:00 arasıdır. Cumartesi günleri ise PTT genel olarak kapalı olup, işlem yapılmamaktadır.

- 29 Ekim gibi resmi tatil günlerinde PTT ve PTT Kargo şubeleri genellikle kapalıdır. Ancak özel durumlarda değişiklik gösterebilir, bu nedenle tatil günlerinde PTT'nin çalışıp çalışmadığını yerel şubelerden veya resmi duyurulardan teyit etmek önemlidir.

- PTT Kargo en erken saatlerde 08:30'da mesaiye başlar ve öğlen arasına kadar (12:30'a kadar) devam eder. Öğlen arasından sonra (13:30'dan itibaren) tekrar mesai başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00'a kadar devam eder.

PTT Kargo ve PTT şubeleri ile ilgili detaylı bilgileri yerel PTT şubelerinden veya resmi PTT iletişim kanallarından öğrenebilirsiniz.

Geri