- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
PTT Kargo da calismak icin ne gerekli?
a) 5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 28 inci maddesi kapsamında yer alanlar hariç olmak üzere Türk vatandaşı olmak. b) On sekiz yaşını tamamlamış ve otuz beş yaşından gün almamış olmak. NOT: 13/02/1983 tarihinden sonra doğanlar müracaat edebilecektir. c) Kamu haklarından yasaklı bulunmamak.PTT nasıl çalışılır?
Başvurular www.ptt.gov.tr üzerinden gerçekleştirilmektedir. Başvuru esnasında adaylar tercih edecekleri alana göre tek bir seçim yaparken, kazandıkları puana göre değerlendirmeye alınacaktır. Bu sınava katılmak isteyen kişiler belli bir miktarda sınav parası ödemektedir.
PTT’de çalışmak için kaç puan gerekir?
2) Yurtiçinde ve yurtdışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek. 3) KPSS P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.
PTT güvenlik görevlisi ne kadar maaş alıyor?
Biz 2021 yılında yol parası dahil 4 bin 200 TL maaş alıyorduk. 2022’de ise maaşlarımıza yüzde 25 yani 1200 TL zam yapıldı, şu an 5 bin 400 TL maaş alıyoruz. Sendikalı olan fiziki güvenlik tarafında çalışan arkadaşlar ise sosyal haklar hariç 6 bin 500 TL’nin üzerinde maaş alıyor.Dağıtım Elemanı ne iş yapar?
Dağıtım Elemanı (Gıda, İçecek), işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
Postane memuru nasıl olunur?
Atanacağı pozisyon için Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğrenim şartını haiz olmak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda sakınca bulunmamış olmak. KPSS’den Yönetim Kurulunca belirlenen asgari puanı almış olmak.