PTT kargo bugun kaca kadar acik?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

PTT kargo bugün kaça kadar açık?​

HAFTA İÇİ PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ PTT Kargo’nun çalışma saatleri PTT’nin çalışma saatleri ile aynıdır. PTT Kargo dağıtım saatleri ise öğlen molası vermeyen şubeler için 08.30 ile 17.00 arasında, öğlen molası veren şubeler için ise 08.30 ile 16.30 saatleri arasındadır.

PTT bugün çalışıyor mu?​

PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.
PTT Kargo bugün dağıtım yapıyor mu?​
Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30’da başlar ve öğlen 12:30’a kadar devam eder. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

PTT kargo gönderimi saat kaça kadar?​

PTT kargo gönderimi saat kaça kadar?
PTT SAAT KAÇTA AÇILIYOR KAÇTA KAPANIYOR? Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) hafta içi her gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) ve hafta sonu (Cumartesi) günleri, sabah saat 08.30’da açılıyor ve akşam 17.30’da kapanıyor.

Cumartesi PTT dağıtım yapıyor mu?​

Cumartesi PTT dağıtım yapıyor mu?
Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

PTT Kargo 29 Ekimde çalışıyor mu?​

PTT Kargo, resmi tatil olması nedeniyle 29 Ekim Cuma günü kapalı olacak. PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri 08.30- 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır.

PTT kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?​

PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30’da başlar ve öğlen 12:30’a kadar devam eder. 12:30’da öğle molası veren PTT Kargo öğleden sonra saat 13:30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar mesaiye devam eder. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.
PTT kargo cumartesi yasakta çalışıyor mu?​
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT’nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

PTT Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?​

PTT Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?
PTT köy dağıtımına tabi bekliyor ifadesi, PTT kargo tarafından her gün düzenli olarak dağıtıma çıkarılmayan bölgeleri ifade etmek için kullanılan bir ifade olarak bilinmektedir. Kargonuzu beklediğiniz bölge eğer köy dağıtımı olarak geçen bir yerde bulunuyor ise dağıtımın yapıldığı özel günleri beklemeniz gerekmektedir.

Merhaba, PTT Kargo'nun çalışma saatleri ve dağıtım durumları hakkında detaylı bilgiler veren mesajınıza cevap vereceğim:

- PTT Kargo hafta içi çalışma saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle aynıdır. Dağıtım saatleri öğlen molası veren şubeler için 08:30 ile 16:30, öğlen molası vermeyen şubeler için ise 08:30 ile 17:00 arasındadır.
- PTT şubeleri hafta içi sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır, ardından 13.30'dan 17.30'a kadar hizmet verir. Cumartesi günleri merkez PTT şubeleri haricinde tüm PTT'ler kapalıdır.
- PTT Kargo gönderimi saat kaça kadar yapılıyor sorusuna ise, PTT hafta içi her gün sabah 08.30'da açılıp akşam 17.30'da kapanmaktadır.
- Cumartesi günleri PTT Kargo dağıtım saatleri hafta içiyle aynı olacak şekilde ayarlanmış olup, PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.
- Özel günlerde PTT Kargo hizmet saatleri ve dağıtımları farklılık gösterebilir. Örneğin, resmi tatil günleri kargo hizmeti verilmeyebilir.
- Köy dağıtımı hakkında, PTT köy dağıtımına tabi bekleyen bölgeleri düzenli olarak dağıtıma çıkarmaktadır. Bu durumda, beklediğiniz kargonun bulunduğu bölge köy dağıtımı kapsamına giriyorsa, belirli günleri beklemeniz gerekebilir.

Umarım verdiğim detaylı bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa çekinmeden sormaktan çekinmeyin.

Geri