AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ptt Harici E Devlet Şifresi Nasıl Alınır?

theking

Yeni Üye
Ptt Harici E Devlet Şifresi Nasıl Alınır? merak edenler için adımlar oldukça basittir. İlk olarak, PTT şubesine giderek kimlik belgesi ve ikametgah belgesiyle başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Ardından, sizin için geçici şifre oluşturulacak ve size iletilen SMS koduyla birlikte e-devlet sisteminde giriş yapmanız istenecektir. Bu adımdan sonra, e-imza ve mobil imza seçeneklerinden birini tercih ederek devlet şifresi alabilirsiniz. İşlem tamamlandığında, e-devlet sistemine giriş yaparak birçok hizmete erişebilirsiniz. Unutmayın, PTT şubesine şahsen başvuru yapmanız gerekmektedir.
İçindekiler

Ptt Harici E Devlet Şifresi Nasıl Alınır?​

Ptt Harici E-Devlet şifresi almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: PTT Merkez Müdürlüğüne Başvuru
PTT Harici E-Devlet şifresi almak için öncelikle en yakın PTT Merkez Müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir. Başvuru için nüfus cüzdanınızı yanınızda bulundurmanız önemlidir.
2. Adım: Başvuru Formunu Doldurma
PTT Merkez Müdürlüğüne başvurduğunuzda size bir başvuru formu verilecektir. Bu formu doldurmanız gerekmektedir. Formda kişisel bilgilerinizin yanı sıra E-Devlet şifresi almak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir.
3. Adım: Ücret Ödeme
E-Devlet şifresi almak için PTT’ye belirli bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Başvuru formunu doldurduktan sonra ödemenizi yapabilirsiniz. Ödeme miktarı, PTT tarafından belirlenen güncel ücret tarifesine göre değişiklik gösterebilir.
4. Adım: Şifre Alımı
Başvurunuzun kabul edilmesinin ardından PTT yetkilileri tarafından size E-Devlet şifresi verilecektir. Şifreniz, size verilen kullanıcı adı ile birlikte kullanıma hazır hale getirilecektir.
Yukarıdaki adımları takip ederek PTT Harici E-Devlet şifresine sahip olabilir ve e-devlet hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Ptt Harici E Devlet Şifresi Nasıl Alınır?​

Ptt şubelerine kimlik belgenizle başvurarak e-devlet şifrenizi alabilirsiniz.
E-devlet şifresi almak için Ptt şubelerine şahsen gitmelisiniz.
Şahsen başvuru yapmadan e-devlet şifresi almanız mümkün değildir.
E-devlet şifresi almak ücretsizdir ve her vatandaşa verilmektedir.
Kimlik belgesiyle başvuru yaparak e-devlet şifresi alabilirsiniz.

Ptt şubelerine kimlik belgenizle başvurarak e-devlet şifresini alabilirsiniz.
E-devlet şifresi almak için Ptt şubelerine şahsen gitmelisiniz.
Şahsen başvuru yapmadan e-devlet şifresi almanız mümkün değildir.
E-devlet şifresi ücretsizdir ve her vatandaşa verilmektedir.

Geri