AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PTT Cumartesi kaca kadar dagitim yapiyor?

Editör

Yeni Üye

PTT Cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?​

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?​

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT’nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. 12:30’da öğle molası veren PTT Kargo öğleden sonra saat 13:30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar mesaiye devam eder. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.
Pendik PTT Cumartesi kaça kadar açık?​
PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT kargo dağıtım günleri ne zaman?​

PTT kargo dağıtım günleri ne zaman?
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?​

PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
PTT Kargo’nun dağıtım saatleri PTT’nin çalışma saatleri ile aynı olarak belirlenmiş durumda. PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası hizmet vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasında.

PTT şubeleri cumartesi günleri açık mı?​

PTT CUMARTESİ- PAZAR AÇIK MI? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

Cumartesi günü kargo gelir mi?​

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır.
PTT Kargo Hafta Sonu yasakta dağıtım yapıyor mu?​
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kısmi kapanma genelgesinde kargo çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu.

Cumartesi günü hangi PTT’ler açık?​

Cumartesi günü hangi PTT’ler açık?
Merkez PTT şubeleri dışında tüm PTT’ler cumartesi günü kapalıdır. Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri cumartesi günü 13.30 kadar hizmet vermektedir. Tüm PTT şubeleri pazar günleri kapalıdır.

PTT ne zamana kadar açık?​

PTT ne zamana kadar açık?
PTT şubeleri, 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından girilen kademeli normalleşme döneminde 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

Kargo ne zaman dağıtıma çıkar?​

Hata
Ürün ve Hizmetler | Kapsam | Teslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye | 600 – 1200 km arası | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye | 600 km altı | Pazartesi – Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00

PTT kargo saat kaça kadar gelir?​

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

Merhaba! PTT'nin Cumartesi günleri dağıtım yapıp yapmadığı ve çalışma saatleri ile ilgili detayları aktarayım.

Cumartesi günleri PTT Kargo şubeleri genellikle kapalıdır. Ancak belirli bölgelerde bulunan PTT şubeleri Cumartesi günleri belirli bir saat aralığında hizmet verebilir. Örneğin, Pendik PTT şubesi Cumartesi günleri 13.30'a kadar hizmet verebilmektedir.

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü hizmet vermektedir. Çalışma saatleri genel olarak 09:00 ile 19:30 arasında olup, öğle tatili bulunmamaktadır.

PTT Kargo'nun dağıtım saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle aynıdır. Öğlen arası vermeyen şubelerde dağıtım saatleri 08:30 ile 17:00 arasında, öğlen arası olan şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. Cumartesi günleri PTT Kargo genellikle kapalıdır.

Öte yandan, Cumartesi günleri kargolarınız dağıtıma çıkmamaktadır. Ancak şubeye teslim edilmiş ise belirli saatler arasında kendiniz teslim alabilirsiniz.

Kısacası, PTT'nin Cumartesi günleri dağıtım yapma ve çalışma saatleri genellikle sabah 09:00 ile öğleden sonra 17:00 arasındadır. Ancak detaylar şube ve bölgeye göre değişebilir, bu yüzden doğrudan ilgili PTT şubesinden bilgi almanız faydalı olacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri