AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PTT cumartesi gunu dagitim yapiyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

PTT cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?​

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

Posta dağıtıcısı ne iş yapar?​

Dağıtıcı personelleri PTT’nin şubelerine veya baş müdürlüklerine bağlı olarak görevlendirilmektedir. Dağıtıcı verilen zarfları, tebligatları, faturaları belirlenmiş adreslere yaya, PTT arabası veya PTT motor bisikleti ile götürmektedir.
PTT kargo hafta içi kaça kadar dağıtım yapıyor?
PTT Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 08.30’da başlar ve 12.30’a kadar devam eder. Bu saatten sonra ise bir saatlik bir mola veren Kargo daha sonra öğlen 13.30’da mesaiye başlar. Kapanış saati olan 17.30’a kadar hizmet vermeye devam eder.

Postacı ne kadar maaş alıyor?​

Peki PTT maaşları ne kadar oldu? PTT Gişe memuru maaşına bakıldığında, PTT memur maaşları kapsamında standart olarak belirlenen 4.100 TL ila 4.800 TL arasında bir maaş aldığı görülmektedir. 2021 yılı PTT Gişe memuru maaşı 4.100 TL’den 4.800 TL’ye uzanmaktadır.

PTT hangi günler açık?​

PTT hafta içi 08.30 – 17.30 arası hizmet vermektedir. 12.30’da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. PTT HAFTA SONU CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır.
Cumartesi günü hangi PTT’ler açık?
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Posta Dağıtıcıları ne kadar maaş alıyor?​

PTT personel maaşları 2021 yılında günlük 9 saat çalışma karşılığında 4.100 TL – 4.800 TL olarak öne çıkmaktadır. PTT Personel maaşları 2021 yılında Toplu İş Sözleşmesi kapsamında artırılmış ve bu vesileyle son haline getirilmiştir.

PTT kargo en geç saat kaçta gelir?​

PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır.
Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?
Hata

Geri