AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PTT calisanlari ne kadar maas aliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

PTT çalışanları ne kadar maaş alıyor?​

PTT Gişe memuru maaşına bakıldığında, PTT memur maaşları kapsamında standart olarak belirlenen 4.100 TL ila 4.800 TL arasında bir maaş aldığı görülmektedir. 2021 yılı PTT Gişe memuru maaşı 4.100 TL’den 4.800 TL’ye uzanmaktadır.

Postacı kaç saat çalışır?​

Postacı kaç saat çalışır?
PTT Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 08.30’da başlar ve 12.30’a kadar devam eder. Bu saatten sonra ise bir saatlik bir mola veren Kargo daha sonra öğlen 13.30’da mesaiye başlar. Kapanış saati olan 17.30’a kadar hizmet vermeye devam eder.

PTT kargo saat kaça kadar?​

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 – 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

PTT nasıl bir kurum?​

PTT nasıl bir kurum?
Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), genel müdürlük olarak hizmet veren, Türkiye’nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.
PTT çalışanları devlet memuru mu?​
PTT personeli, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilmektedir.

PTT Kargo Cumartesi günü kargo dağıtım yapıyor mu?​

PTT Kargo Cumartesi günü kargo dağıtım yapıyor mu?
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT’nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. 12:30’da öğle molası veren PTT Kargo öğleden sonra saat 13:30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar mesaiye devam eder. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

Postacılar hafta sonu çalışıyor mu?​

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Tüm PTT kargo şubeleri pazar günleri kapalıdır. PTT HAFTA İÇİ ÇALIŞMA SAATLERİ PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır.

PTT Kargo yarın kaça kadar açık?​

PTT Kargo yarın kaça kadar açık?
PTT Kargo’nun çalışma saatleri PTT’nin çalışma saatleri ile aynıdır. PTT Kargo dağıtım saatleri ise öğlen molası vermeyen şubeler için 08.30 ile 17.00 arasında, öğlen molası veren şubeler için ise 08.30 ile 16.30 saatleri arasındadır.

PTT Cumartesi günü kargo dağıtım yapıyor mu?​

PTT tamamen özelleştirildi mi?​

PTT tamamen özelleştirildi mi?
Daha önce Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı olan şirket 2017 yılında Varlık Fonu’na devredildi. PTT şuan resmi olarak Varlık Fonu, yani devlete ait şirketlerin yönetildiği en üst kurumun yönetimindedir.
PTT hangi banka ile anlaşmalı?​
PTT bireysel kredi ödemeleri konusunda anlaşmalı bankalar listesi şu şekildedir:
- Aktifbank,
- Alternatifbank, Bank Pozitif,
- Burgan Bank,
- Fibabanka,
- ICBC Turkey Bank,
- ING Bank,
- Kuveyt Türk,
- Nurol Bank,

Merhaba! PTT çalışanlarının maaşları, görevlerine ve unvanlarına göre değişiklik gösterebilir. Örneğin, PTT Gişe Memurları 2021 yılı itibariyle genellikle 4.100 TL ile 4.800 TL arasında bir maaş alabilmektedir. Bu maaşlar, PTT'nin genel çalışanları için belirlenmiş standart maaş aralıklarıdır.

Postacılar ise genellikle hafta içi sabah 08.30'da işe başlar ve öğlen 12.30'a kadar çalışır. Ardından bir saatlik mola alırlar ve 13.30'da tekrar işlerine devam ederler. Çalışma saati olarak genellikle akşam 17.30'a kadar görevlerini sürdürürler. PTT Kargo dağıtım saatleri ise haftaiçi ve Cumartesi günleri 09.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

PTT, Türkiye'nin posta örgütü olan bir kurumdur. 2013 yılında kabul edilen bir yasayla Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir. PTT personeli, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve idari hizmet sözleşmeleri gibi yasal düzenlemelere tabi olarak çalışmaktadır.

PTT Kargo genel müdürlükleri Cumartesi günleri hizmet verebilirken, şubeleri genellikle Pazar günleri kapalıdır. PTT'nin çalışma saatleri genellikle sabah 8.30'dan 12.30'a kadar devam eder.

PTT, Varlık Fonu'na devredilmiş olup şu anda resmi olarak Varlık Fonu'na ait, devlete ait şirketlerin yönetildiği en üst kurum tarafından yönetilmektedir.

PTT bireysel kredi ödemeleri konusunda birçok banka ile anlaşmalıdır. Aktifbank, Alternatifbank, Bank Pozitif, Burgan Bank, Fibabanka, ICBC Turkey Bank, ING Bank, Kuveyt Türk ve Nurol Bank gibi bankalarla anlaşmalı olarak çalışmaktadır. Bu bankalar aracılığıyla PTT üzerinden çeşitli finansal işlemler gerçekleştirilebilir.

Geri