PT ucretleri ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

PT ücretleri ne kadar?​

Ankara Personal Trainer Fiyatları Personal trainer fiyatları normal üyelik fiyatlarına oranla pahalıdır. Türkiye’nin her ilinde farklı ücret tarifelerinin uygulandığı bu hizmet türünde, Ankara personal trainer fiyatları, saat başına ücret olarak 80 tl ile 120 tl arasında değişmektedir.

PT dersi nedir?​

Personal Training Nedir? Profesyonel eğitmen – Personal Trainer – eşliğinde kişiye özel uygulanan egzersiz programları bütünüdür. Kişiye özel antrenman olarak tanımlanan bu süreçte sporculara personal trainer yardımcı olur. Sporcunun gereksinimlerine göre bir yol haritası çizilir.
(http://www.tvgfbf.gov.tr/) Ayrıca üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümleri ve Spor Bilimleri Fakulteleri bu eğitim seçmeli /uzmanlık dersi olara verilmektedir. Antrenörlük kurslarına katılım için lise mezunu olmanız gerekmektedir. Özel eğitim firmaları tarafından verilen kurslarda mevcuttur.
Personal Trainer ne kadar kazanıyor?
Fitnıs Eğitmeni (Fitness Eğitmeni) maaşı ortalama aylık 5224,75 _TL’dir. En düşük Fitnıs Eğitmeni (Fitness Eğitmeni) maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 6196,5 _TL’dir.
PT hocalığı nedir?
Personal Trainer, fitness sektöründe “Kişisel Antrenör” veya “Özel Spor Hocası/Eğitmeni” olarak adlandırılır. Bu kişiler gerekli resmi belgelerini almış, yeterli tecrübeye ve donanıma sahip kişilerdir.

Besyo okumadan fitness antrenörü olunur mu?​

Besyo – Spor Bilimleri Mezunları Dışında Kalanlar Besyo okuyanlar (mezun olmayanlar), besyo dışı fakültelerde okuyanlar ve üniversite okumayanlar bu grupta değerlendirilir. Bu grupta adayların antrenörlük belgesi alabilmek için öncelikle Temel eğitim almaları ve sınava girmeleri gerekiyor.

Spor hocası ne kadar maaş alır?​

MACFit personal trainer ne kadar?
Bunun haricinde salonda size program hazırlayacak, gelişiminizi takip edecek bir hoca yoktur. Özel trainer’ların saatlik ücreti ise, tecrübesi ve eğitimine göre, 80 ilâ 150 lira arasındadır.

Geri