AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Psikologlar hangi sendikaya bagli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Cankurtaranlar

Psikologlar hangi sendikaya bağlı?​

Kısa adıyla SES, sağlık ve sosyal hizmet iş kolunda örgütlü bir sendika olup, buralarda görev yapan tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin (Hekim, Hemşire, Ebe, Sağlık Memuru, Yardımcı Hizmetli, Genel İdare Hizmetli (memur) Teknik Personel, Laborant, Diş Hekimi, Eczacı, Diyetisyen, Psikolog, Fizyoterapist, Öğretmen.
Psikologlar hangi kanuna tabi?
Klinik psikologların çalışma alanları, yetki ve sorumlulukları 1219 Sayılı Tababet kanunu ile tanımlanmıştır.

PDR mezunu klinik psikolog olabilir mi?​

Nitekim, lisans eğitiminin üstüne yüksek lisans ve gerekli diğer eğitimleri alan PDR mezunları Klinik Psikolog olabiliyor.
10 nolu iş kolu kimlerdir?
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Merkez ve Taşra Teşkilatlarında yer alan Ticaret, Büro, Eğitim ve Güzel Sanatlar (10 no’lu) işkolunda sözleşmenin imzası tarihinde faaliyet gösteren bütün işyerlerini ve bu işyerlerinde çalışan taraf Sendika üyesi işçileri kapsar.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı istatistiğine göre işkolları arasında en fazla işçinin çalıştığı (3 milyon 783 bin 952) 10 No’lu işkolunda yıllardır onur, güven ve birliğin adı olan Tez-Koop-İş Sendikası, içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını ile ekonomik bunalım ortamında da her türlü baskıya, açık ve …
Psikolog meslek yasası nedir?
Bu çerçevede bizlerin talep ettiği Psikologluk Meslek Kanunu da psikoloji lisans eğitimindeki yetkinlik ve yeterlilikleri tanımlayan, psikologların tüm çalışma alanlarındaki sınır ve yükümlülükleri belirleyen, denetim mekanizmaları getiren ve bu unvanı olduğu kadar hizmet alanları da korumaya yönelik bir kanundur.

Klinik psikolog okulda çalışabilir mi?​

Psikologlar genellikle sağlık, eğitim, akademik, araştırma-geliştirme, danışmanlık merkezleri, rehberlik ve araştırma merkezleri, okullar, rehabilitasyon merkezleri, huzurevleri, özel eğitim merkezleri, hastaneler, hapishaneler, çocuk mahkemeleri gibi alanlarda faaliyet gösteren kamu ve özel sektör kurum ve …
10 nolu iş kolu ne anlama gelir?
10. NOLU TİCARET, BÜRO, EĞİTİM VE GÜZEL SANATLAR İŞKOLU.

10 nolu iş kolu ne demek milli eğitim bakanlığı?​

10 iş kolu ne demek?

Geri