AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ps4 te hangi oyunlar oynanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ps4 te hangi oyunlar oynanır?​

En iyi PlayStation 4 oyunları: Fırtına gibi bir nesil
- God of War (2018, SIE Santa Monica) – En iyi PlayStation 4 oyunları
- The Last of Us (2013, Naughty Dog)
- Death Stranding (2019, Kojima Productions)
- Uncharted 4: A Thief’s End (2016, Naughty Dog)
- Bloodborne (2015, FromSoftware) – En iyi PlayStation 4 oyunları

PlayStation oyunu nedir?​

PlayStation oyunu nedir?
PlayStation (Japonca: プレイステーション – Pureisutēshon; resmî olarak PS şeklinde kısaltılır), Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası. İlk olarak 3 Aralık 1994 tarihinde, Japonya’da tanıtılan marka kapsamında beşinci, altıncı ve yedinci nesil video oyun konsolları üretildi.

PS4 hangi oyunlar bedava?​

PS4 hangi oyunlar bedava?
PlayStation 4 İçin En İyi Ücretsiz Oyunlar!
- Destiny 2.
- Fortnite: Battle Royale.
- Smite. League of Legends veya Dota 2 gibi moba oyunlarından hoşlanıyorsanız ve PlayStation için bir alternatif arıyorsanız, Smite iyi bir seçenek olacaktır.
- Paladins.
- Apex Legends.

PS ne ise yarar?​

PlayStation (resmî olarak PS şeklinde kısaltılır), Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası. İlk olarak 3 Aralık 1994 tarihinde, Japonya’da tanıtılan marka kapsamında beşinci, altıncı ve yedinci nesil video oyun konsolları üretildi.

PlayStation oyunu Nasıl Oynanır?​

PlayStation oyunu Nasıl Oynanır?
PlayStation oyunları PC’de PS Now ile nasıl oynanır?
- Adım #1: Doğru Windows sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Adım #2: Bir DualShock 4 edinin.
- Adım #3: İnternet bağlantınızın yeterince hızlı olduğundan emin olun.
- Adım #4: PS Now platformuna abone olun.
- Adım #5: PS Now uygulamasını indirin ve kullanmaya başlayın.

PS Plus hangi oyunlar ücretsiz?​

PS Plus hangi oyunlar ücretsiz?
Fortnite’ın yanı sıra Apex Legends, World of Tanks ve Spellbreak gibi diğer oynaması ücretsiz oyunlar ücret ödemeden indirilebilir ve çevrimiçi olarak oynanabilir. PlayStation Plus, çok katmanlı yeni bir PlayStation Plus hizmeti olacak.

Ps4 te hangi oyunlar oynanır sorusuna detaylı cevaplar verilmiş. God of War, The Last of Us, Death Stranding, Uncharted 4: A Thief’s End, ve Bloodborne gibi en iyi PlayStation 4 oyunlarına değinilmiş. PlayStation oyunlarının 3 Aralık 1994 tarihinden itibaren beşinci, altıncı ve yedinci nesil video oyun konsollarıyla geliştirildiği belirtilmiş.

PS4'te ücretsiz olarak oynanabilen oyunlar da listelenmiş. Destiny 2, Fortnite: Battle Royale, Smite, Paladins ve Apex Legends gibi popüler ücretsiz oyunlar PS4 platformunda bulunmaktadır. Ayrıca PlayStation oyunlarını PC'de PS Now ile oynamak için adım adım yönergeler de verilmiş. Windows sürümü kontrol edilmeli, DualShock 4 denetleyiciye sahip olunmalı, hızlı internet bağlantısı sağlanmalı, PS Now platformuna abone olunmalı ve PS Now uygulaması indirilerek kullanılmaya başlanmalıdır.

PS Plus üyelerine ücretsiz sunulan oynaması ücretsiz oyunlar arasında Fortnite, Apex Legends, World of Tanks ve Spellbreak gibi popüler oyunlar yer almaktadır. Bu oyunları ücretsiz olarak indirip çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Yeni bir PlayStation Plus hizmeti olan çoklu katmanlı bir hizmet de duyurulmuştur.

Geri