AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

PS4 hangi oyunlar ucretsiz?

Editör

Yeni Üye

PS4 hangi oyunlar ücretsiz?​

PlayStation 4 İçin En İyi Ücretsiz Oyunlar!
- Destiny 2.
- Fortnite: Battle Royale.
- Smite. League of Legends veya Dota 2 gibi moba oyunlarından hoşlanıyorsanız ve PlayStation için bir alternatif arıyorsanız, Smite iyi bir seçenek olacaktır.
- Paladins.
- Apex Legends.

PlayStation 4 te hangi oyunlar var?​

PlayStation 4 te hangi oyunlar var?
SONY The Last of Us Remastered PS4 Oyun.

PS+ ne kadar?​

PS+ ne kadar?
PS Plus için üç ödeme seçeneği mevcuttur: 40 TL’lik aylık ödeme, 100 TL’lik üç aylık ödeme ve 240 TL’lik yıllık ödeme.

PlayStation’da hangi oyunlar oynanıyor?​

PlayStation 4 Oyunları ve Fiyatları
- Electronic Arts Fifa 22 Ps4 Türkçe Menü
- Fifa 2021 Türkçe Menü PS4 Oyun.
- Pes 2021 Season Update PS4 Oyun.
- Red Dead Redemption 2 PS4 Oyun.
- Take 2 Nba 2K22 Ps4 Oyun.
- PS4 The Last of Us Part 2 TÜRKÇE Dublaj ve Altyazı
- Ghost Of Tsushima PS4 Oyun ( Türkçe Altyazı)

PlayStation 4 te mario oyunu var mı?​

PlayStation 4 te mario oyunu var mı?
Super Mario Maker 2 ile kendi isteğinize göre 2 boyutlu Mario haritaları yapıp oynayabiliyordunuz ancak henüz 3 boyutlu oyunlar için böyle bir seçenek yoktu. Bir PS4 kullanıcısı, Super Mario 64’teki karakterin mekaniklerini yeniden tasarlayarak günümüze uyarladı.

PlayStation 4 oyunları PlayStation 5 te çalışır mı?​

PlayStation 4 oyunları PlayStation 5 te çalışır mı?
PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4) oyunlarının büyük bir kısmı ile geriye dönük uyumlu olduğu için PS4’te oynanabilen pek çok oyun PS5’te de oynanabilir ama bu, PlayStation 4’teki bütün video oyunlarının PlayStation 5’te de oynanabileceği anlamına gelmiyor.

PS Plus 12 aylık ne kadar?​

– Yinelenen PlayStation®Plus aboneliği ücreti: PSN için hesabınıza kayıtlı e-posta adresine e-posta aracılığıyla aksi belirtilmediği sürece 179,99 TRY değerindedir. – PlayStation®Plus aboneliği süresi: Üyelik iptaline kadar devam eder.

PlayStation Oyunu Nasıl Oynanır?​

PlayStation Oyunu Nasıl Oynanır?
PlayStation oyunları PC’de PS Now ile nasıl oynanır?
- Adım #1: Doğru Windows sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Adım #2: Bir DualShock 4 edinin.
- Adım #3: İnternet bağlantınızın yeterince hızlı olduğundan emin olun.
- Adım #4: PS Now platformuna abone olun.
- Adım #5: PS Now uygulamasını indirin ve kullanmaya başlayın.

PS4 için ücretsiz oyunlar arasında Destiny 2, Fortnite: Battle Royale, Smite, Paladins ve Apex Legends gibi popüler oyunlar bulunmaktadır. Bu oyunlar ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir.

PlayStation 4 için Mario oyunu olan Super Mario Maker 2 maalesef mevcut değildir. Mario oyunları genellikle Nintendo platformları için özel olarak geliştirilmektedir. Ancak, bazı hayranlar kendi yaratıcı oyunları ile Mario benzeri deneyimler sunmaktadır.

PlayStation 4 oyunları genellikle PlayStation 5'te oynanabilir. PS5 geriye dönük uyumluluk özelliği sayesinde, çoğu PS4 oyunu yeni konsolda da çalışmaktadır. Ancak, tüm PS4 oyunları için garanti verilemez, bazı oyunlar uyumsuzluk sorunları yaşayabilir.

PS Plus üyelik fiyatlarına gelince, üç farklı ödeme seçeneği mevcuttur: aylık olarak 40 TL, üç aylık olarak 100 TL ve yıllık olarak 240 TL ödeme yapılabilmektedir. Bu ücret karşılığında oyun indirimleri, ücretsiz oyunlar ve çevrimiçi çok oyunculu özellikler gibi avantajlardan faydalanabilirsiniz.

PlayStation oyunlarını PC'de oynamak için PS Now hizmetinden faydalanabilirsiniz. Doğru Windows sürümüne ve hızlı bir internet bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olduktan sonra PS Now aboneliği alarak uygulamayı indirip PlayStation oyunlarını PC'de oynayabilirsiniz. DualShock 4 kontrol cihazı bu deneyimi daha da zevkli hale getirebilir.

Geri