- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Prysmian Kablo kime ait?
dünya üzerine 21 ülkede 52 fabrikası bulunan ve pirellinin sahibi olduğu kablo üreticisi şirket. mudanya’da siemens tarafından 1964 yılında kurulan kablo fabrikası 1999 yılında pirelli tarafından satın alınmış ve adı da türk pirelli kablo ve sistemleri olmuştur.Halil Ibrahim Kongur kimdir?
Yönetim Kurulu. Özgeçmiş : Halil İbrahim Kongur, Prysmian ailesine 1986 yılında katılmış olup, 2003 yılından itibaren Fabrika Direktörü görevini yürütmektedir. Kongur, bu göreve atanmadan önce Planlama Mühendisi, Lojistik Müdürü, Üretim Müdürü ve Satınalma Direktörü olarak çalışmıştır.Türk kablo kimin?
Ankaralı Özdil Grubu’na bağlı Türk Kablo A.O. 1963’te kurulur. Ülke içindeki iletim hatlarının alüminyum iletken ihtiyacını karşılamak üzere kurulur. 1970’lerden itibaren ihracata da yönelen fabrikanın yüzlerce çalışanı vardı.
Nexans hangi ülke?
Nexans, merkezi Paris’te bulunan kablo ve fiber optik endüstrisinde küresel bir şirkettir. Fransa merkezli Nexans, dünyanın en büyük kablo ve sistem üreticilerinden, montajcılarından ve entegratörlerinden biridir ve İtalya’nın Pirelli ve Japonya’daki Sumitomo’ta da merkezleri bulunmaktadır.
Prysmian ne iş yapar?
Prysmian Group Türkiye, 2011 yılında Prysmian ve Draka arasında gerçekleşen birleşmeyi takiben, bugün dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektöründe lider olan Prysmian Group’un Türkiye operasyonudur.Draka holding kimin?
Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.’nin hakim ortağı Draka Holding N.V. tür değişikliğine giderek ticaret ünvanını Draka Holding B.V. olarak değiştirdi.Nexans sahibi kimdir?
Nexans Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak İstanbul’a gelen Frederic Vincent, Grubun faaliyetleri hakkında bilgi vermek üzere şirket üst yöneticileri Pascal Portevin ve Nexans Türkiye Genel Müdürü Nursel Aydıntuğ ile bir basın toplantısı düzenledi.
Nexans ne iş yapar?
Nexans, kablo endüstrisinin dünya çapında lider kuruluşudur. Nexans Grubu; altyapı, endüstri ve inşaat pazarlarına geniş ürün yelpazesiyle ileri bakır ve fiber optik kablo çözümleri sunmaktadır.
Hakkında. Prysmian Group Türkiye, 2011 yılında Prysmian ve Draka arasında gerçekleşen birleşmeyi takiben, bugün dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektöründe lider olan Prysmian Group’un Türkiye operasyonudur.
(PRKAB) payında 14/10/2021 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut “Açığa Satış Yasağı”na ilave olarak “Kredili İşlem Yasağı” önleyici tedbiri uygulanacaktır. Tedbirin uygulanacağı son tarih 12/11/2021’dir.