SoruCevap
Yeni Üye
Merhabalarproxy kullaniyorum bazi guvenlik kodlari gozukmuyor sitelere uye olurken,sanirim javascript calismiyor dedilerornegin bi program indircem indir butanuna tikliyorum tiklanmiyorform doldururken İl sec kisminda İl secicem acmiyorbunu nasil duzeltebilirim lutfen yardimherkese sordum kimse bilmiyorbu Ulkede bu İŞten anlayan akilli bİrİ yok mu ya
Cevap: Proxyden girince javascript Calismiyor forumları doldurup secemiyorum
internet explorer a proxy yazdığın zaman oteki programlarında bağlanması gerekir giremediğin yerlerde msn falan proxy ile ilgili olabilir
Ya da sorunun windowsda oluşan bir sorundan dolayı olabilir Bazenkullanıcıların hic bir sebep yokken internete giremediklerini gordum Format atınca duzelebilir, Format atıp oyle deneyebilirsin
Cevap: Proxyden girince javascript Calismiyor forumları doldurup secemiyorum
internet explorer a proxy yazdığın zaman oteki programlarında bağlanması gerekir giremediğin yerlerde msn falan proxy ile ilgili olabilir
Ya da sorunun windowsda oluşan bir sorundan dolayı olabilir Bazenkullanıcıların hic bir sebep yokken internete giremediklerini gordum Format atınca duzelebilir, Format atıp oyle deneyebilirsin