- Konu Yazar
Proxy hatası nasıl düzeltilir?
Proxy Sunucusu Bilgilerini Belirtin- Başlat düğmesine tıklayarak Ayarlar > Denetim Masası’nı seçin.
- Denetim Masası’ndaki Internet Seçenekleri simgesine çift tıklayın.
- Yerel Ağ Ayarları düğmesine tıklayın.
- Proxy sunucusu bölümünde Yerel ağ için bir proxy sunucusu kullan onay kutusunu işaretleyin.
Proxy ayarları nasıl devre dışı bırakılır?
Windows’ta Chrome için proxy’i devre dışı bırakma- Tarayıcının araç çubuğundan Chrome Menüsü’ne tıklayın.
- Select Settings.
- Click Advanced.
- Sistem bölümünde, Bilgisayarınızın proxy ayarlarını açın seçeneğine tıklayın.
- Otomatik ara sunucu kurulumu menüsü altındaki Ayarları otomatik olarak algıla’yı kapatın.
Proxy ayarlarınızı varsayılan değerlere nasıl getirilir?
Proxy ayarlarınızı varsayılan değerlere nasıl getirilir?Tarayıcının sağ üst köğesindeki ikona şekildeki gibi tıklayınız. Karşınıza çıkan yeni pencerede Settings / Ayarlar ‘a tıklayınız. 2.Açılan ekranın en altında Show advanced settings / Gelişmiş ayarları göster ‘i tıklayınız. 3.Açılan pencerede Change proxy settings / Proxy ayarlarını değiştir ‘i tıklayınız.
Proxy hizmeti nasıl kapatılır?
Proxy hizmeti nasıl kapatılır?Windows’da Chrome için proxy’yi devre dışı bırak
- Tıkla Chrome Menüsü tarayıcı araç çubuğunda.
- seçmek Ayarlar.
- Tıklayın ileri.
- “Sistem” bölümünde, Proxy ayarlarını aç.
- “Yerel Alan Ağı (LAN) ayarları” altında, LAN ayarları.
- “Otomatik yapılandırma” altında, işaretini kaldırın Otomatik olarak ayarları sapta.
GNL 1005 hatası nedir?
Web tarayıcınız 1005 koduyla Erişim Engellendi hatası gösteriyorsa, bu, ziyaret etmeye çalıştığınız sayfanın IP adresinize erişimi engellediği anlamına gelir. Kullanıyor olabileceğiniz herhangi bir ücretsiz VPN veya proxy’yi devre dışı bırakarak bu sorunu düzeltin.Mobil telefonlarda Proxy ayarları nasıl kapatılır?
Otomatik bağlantılar, sayaçlı erişim, proxy ayarları gibi ağ ayarlarını değiştirebilirsiniz….Gizli DNS ayarını açmak veya kapatmak ya da ayarlarını değiştirmek için:- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Ağ ve internet. Gizli DNS’ye dokunun.
- Aşağıdakilerden birini seçin: Kapat.
Proxy ve DNS ayarları nasıl yapılır?
Proxy ve DNS ayarları nasıl yapılır?Google Chorme tarayıcınızın sağ üst kısmında bulunan üst üste üç noktayı tıklayın. Açılan pencerede “Ayarlar” kısmına tıklayın. Sol taraftaki “Sistem” butonuna tıklayın. Açılan menüde “Bilgisayarınızın proxy ayarlarını açın” seçeneğine tıklayın.
Proxy Nasıl Kullanılır Chrome?
Proxy Nasıl Kullanılır Chrome?ADIM 1: Google Chrome açınız, sağ üst köşede görülen üç noktaya tıklayınız, açılan pencerede Ayarlar kısmını tıklayınız. ADIM 2: Ayarlar sayfasının alt kısmında bulunan Gelişmiş seçeneğini tıklayınız. ADIM 3: Gelişmiş sayfasının alt kısmında bulunan Proxy ayarlarını aç tıklayınız.
“Vekil sunucu” ya da “ara sunucu” olarak da bilinen Proxy, bağlanmak istediğiniz siteye başka bir kanal kullanarak geçmenize yarayan bir araçtır. Çevrimiçi olduğunuzda, ziyaret ettiğiniz web sitesi ya da ISS’niz tarafından web sitenizin geçmişi izlenir.
Access denied hatası nasıl düzeltilir?
Access denied hatası nasıl düzeltilir?Windows 10’da ‘Hata 5: Access denied’ Hatası Nasıl Onarılır
- Yöntem 1: Yükleyiciyi Yönetici Olarak Çalıştırın.
- Yöntem 2: Güvenlik İzinlerini Değiştir.
- Yöntem 3: Kullanıcı Hesabını Yönetici Profiline Geçin.
- Yöntem 4: Yerleşik Yönetici Hesabını Etkinleştir.
- Yöntem 5: UAC Ayarlarını Değiştirin.
10005 hata kodu nedir?
10005 hata kodu nedir?Hata 10005 Crash – Bu, tüm programın kapanmasına neden olan çok popüler bir hata 10005 çalışma zamanı hatasıdır. Need For Speed verilen girdiyi işleyemez veya gerekli çıktıyı üretemez, bu genellikle olur.