Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Proxy ayarlari nasil degistirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Proxy ayarları nasıl değiştirilir?​

Sağ üstte bulunan “Araçlar” başlığına tıklayınız. Açılan menüden “İnternet Seçenekleri” başlığına tıklayınız. Ayarlar penceresinden “Gelişmiş ayarları göster” seçeneğine basınız. Ağ başlığı altında bulunan “Proxy ayarlarını değiştir” seçeneğini basınız.

Wifi Proxy ayarı nedir?​

İnternet Explorer Proxy Ayarları Açılan pencerede “İnternet seçenekleri” butonuna tıklanır. Sonra karşınıza “bağlantılar” sekmesi gelir. Açılan sayfada “Google Chrome Proxy ayarları” seçeneği tıklanarak, Google Chrome ve Yandex adımları izlenir. Ayarlar yapılarak tamamlanır.
Android Proxy ayarları nasıl yapılır?
Android cihazınızın ana ekranını açın. Erişim Noktası Adları’na dokunun. Listeden, Internet bağlantısı için kullandığınız erişim noktası adına dokunun. Görüntülenecek sayfada Proxy ve Bağlantı noktası değerlerini girmeniz yeterlidir. Önce Proxy’ye dokunun ve vekil.ogu.edu.tr değerini girdikten sonra Tamam’a dokunun.

Proxy nasıl iptal edilir?​

Windows’da Chrome için proxy’yi devre dışı bırak
- Tıkla Chrome Menüsü tarayıcı araç çubuğunda.
- seçmek Ayarlar.
- Tıklayın ileri.
- “Sistem” bölümünde, Proxy ayarlarını aç.
- “Yerel Alan Ağı (LAN) ayarları” altında, LAN ayarları.
- “Otomatik yapılandırma” altında, işaretini kaldırın Otomatik olarak ayarları sapta.

Proxy Server IP değişir mi?​

Proxy adresinizi her halükarda değiştirir. Mevcut internet sağlayıcınızın sizi konumladığı Ip adresi değişir. Güvenli bir adrese geçiş yapmak istiyorsanız ara sunucunun güvenilir olmasına dikkat etmelisiniz.
Https proxy nedir?
HTTPS: Tüm web sitelerine 443 portu ile girebilen, Secure Socket Layer sayesinde güvenli gezinebileceğiniz, gerçek İP’den farksız olan proxy türüdür. SOCK: Sadece windows programlarında veya SOCK destekleyen sitelerde kullanılabilir. Genelde oyunlarda kullanılan proxy türüdür.
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Ağ ve internet. İnternet’e dokunun. Bu seçeneği bulamıyorsanız değiştirmek istediğiniz ayarı arayın.
- Alt kısımdan Ağ tercihleri’ne dokunun.
- Bir seçeneğe dokunun. Seçenekler telefona ve Android sürümüne göre değişir.
Wi-Fi ayarları nasıl yapılır?
Adım adım en iyi Wi-Fi ayarı
- Adım: Modem ya da router arayüzüne girmek için tarayıcınızın adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak giriş sayfasına ulaşın.
- Adım: Wi-Fi (Kablosuz Ağ) bölümüne tıklayın.
- 3. Adım: Benzersiz bir SSID yani Wi-Fi adı belirleyin.
- Adım: SSID gizle seçeneğini pasif halde bırakın.

Windows bu ağın Proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı hatası nasıl düzeltebilirim?​

Komut İstemi’ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları giriniz:
- 1. netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.
- 2. netsh winsock reset (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.
- 3. netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazıp ENTER tuşuna basın.)

Spotify Proxy ayarları nasıl yapılır?​

Spotify > Ayarlar > Gelişmiş Ayarları Göster > Proxy’i yok yapın. Spotify hesabınızda hangi ülke seçili? Ülke ayarını değiştirip deneyin. Bilgisayarınızda herhangi bir VPN uygulaması kullanıyorsanız kapatın ve DNS değiştirdiyseniz otomatik olarak ayarlayın.

Geri