AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Proline hangi firmanin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Proline hangi firmanın?​

Lider Pet Food markası olan MamaPlus, her ne kadar yeni bir marka olsa da arkasında 10 yıldan fazla tecrübe bulunmaktadır. “Spectrum, Reflex, Bonnie, Proline, King, Trendline, Enjoy, Jetix, Thunder, New Cat ve New Dog” markaları ile sektörde yer alan Lider Pet Food Yem San. ve Tic.

Liva Mama hangi firmanın?​

Liva Mama hangi firmanın?
Abalıoğlu Yem tarafından üretilen Liva isimli kedi maması harika bir mamaydı.

Hills kime ait?​

Hills, 1907 yılında Burton Hill tarafından kurulan Hill’s Pet Nutrition, Inc. bünyesindeki evcil hayvan maması markasıdır. Hill’s Pet Nutrition şirketini 1976 yılında Colgate-Palmolive satın aldı.

Mystic hangi ülkenin?​

Mystic hangi ülkenin?
❔ Mystic Hangi Ülkede Üretilmektedir? Hermos Pet Food Kedi & Köpek Maması üretimine imza atarak Mystic Kedi & Köpek Maması üretimine İzmir Manisa’da bulunan fabrikasında üretime başladı. Mystic, Kedi & Köpek maması üretimiyle önemli bir hamle yaparak Mystic markasını Türk Pet Sektörüne kazandıran firmalardan biri.
Proline Mama hangi ülkenin?​
en sonunda bu mamayı aldım ve sonunda açlıktan bağırırken bile rağbet etmedikleri, olduğu gibi kapta duran mamaların yerine, tümüyle temizlenmiş boş kapları görmeye başladım. üstelik yerli mama. manisa’da üretiliyor.

Lider pet food sahibi kimdir?​

Lider pet food sahibi kimdir?
Murat Tarhan – CEO – Lider Pet Food Yem San. ve Tic. A.Ş. LinkedIn.

Liva köpek maması ne kadar?​

Seçenekler: 1 kg Açık10,74 TL/kg. 2 kg Açık11,20 TL/kg.

Hills markası iyi mi?​

Hills markası iyi mi?
En iyi kedi mamalarına gelecek olursak : Hill’s Pet Nutrition. Özellikle idrar yolları, kilo ya da sindirim problemleri yaşayan kediniz için tercih edebileceğiniz Hill’s mamalar, en iyi kedi mamaları arasında gösteriliyor. Yüksek protein oranıyla dikkat çeken Hill’s minik dostunuz için eksiksiz bir beslenme sunuyor.

Cabir Deluxe Hotel kimin?​

Cabir Otelcilik Ltd. Şti. tarafından Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Yavuzselim Mahallesinde Cabir Deluxe Otel adında 100 oda kapasiteli 5 yıldızlı otel açılıyor. İnşaatının % 80’i tamamlanmış otel, icradan satışa çıkarılmış ve Cabir Otelcilik Ltd. Şti. tarafından satın alınmıştı.

Profine mama nerede üretiliyor?​

Profine mama nerede üretiliyor?
profine 22 ülkede, 29 merkezde, 3.500 çalışanı olan bir işverendir. Almanya’da Pirmasens ve Berlin fabrikalarında üretim yapıyoruz.

Profine mama Almanya'da üretilmektedir. Şirket, 22 ülkede faaliyet gösteren ve 29 merkezi olan bir işveren konumundadır. Bu şirket, 3.500 çalışana sahip olup, Almanya'nın Pirmasens ve Berlin şehirlerinde üretim yapmaktadır. Profine'nin geniş kapsamlı faaliyetleri ve uluslararası üretim ağı sayesinde başarılı bir şekilde pazarda yerini almıştır.

Geri