Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Proje alanina ne yazilir?

Editör

Yeni Üye

Proje alanına ne yazılır?​

Projenin gerekçesi, amaç, kurulan varsayım, kısaca kullanılan metot ve bulunan sonuçlar yazılır.

0 36 aylık çocuklar için eğitim programının dayandığı temel özellikler nelerdir?​

0 36 aylık çocuklar için eğitim programının dayandığı temel özellikler nelerdir?
Bu program, 0-36 aylık çocukların zengin öğrenme deneyimleri aracılığıyla sağlıklı büyümelerini; motor, sosyal-duygusal, dil ve bilişsel alanlarda gelişimlerinin en üst düzeyine ulaşmalarını; sağlık, bakım ve beslenmelerinin uygun şekilde desteklenmesini sağlamak amacı ile geliştirilmiştir.

Fizik dersi ne demek?​

Fizik bölümü; en temel bilim dalı olan fizik biliminin, insanların doğayı, fiziği, madde kavramını, enerjileri, evreni, dünyayı, yıldızları, galaksileri, atom, atom altı parçacıkları gibi konular üzerinde araştırmalar, deneyler ve gözlemler yapan akademik bir disiplindir.

Proje alanı ne demek?​

Proje alanı ne demek?
Özel proje alanı olan bölgeler; fiyatları yüksek olan bu nedenle vatandaşa tebliğ edilmeyen; belediye olarak projelerin geliştirileceği bölgeler olarak ifade ediliyor. Peki bir bölge Özel proje alanı ilan edilirse ne olur? Bir bölge, özel proje alanı ilan edilirse, burada belediye tarafından özel projeler geliştirilir.

Proje açıklamasına ne yazılır?​

Proje raporu yazım sırası:
- Proje Adı:
- Projenin Amacı:
- Giriş:
- Yöntem:
- bulgu ve yorum.
- Sonuçlar ve Tartışma:
- TEŞEKKÜR.
- Kaynaklar:

Eğitim programlarının özellikleri nelerdir?​

Eğitim programlarının özellikleri nelerdir?
İyi Bir Eğitim Programının Özellikleri
- İşlevsel (Görevsel) olmalıdır: *En önemli özelliktir.
- Esnek (elastiki) olmalıdır: *En önemli 2. özelliktir.
- Değişmez ve genel olmalıdır:
- Uygulanabilir olmalıdır:
- Bilimsel olmalıdır.
- Ekonomik olmalıdır.
- Belli bir amaca yönelik olmalıdır.

Okul öncesi eğitim programlarının temel özellikleri nelerdir?​

Okul öncesi eğitim programının genel özellikleri nelerdir
- Çocuk merkezlidir.
- Esnektir.
- Sarmaldır.
- Eklektiktir.
- Dengelidir.
- Oyun temellidir.
- Keşfederek öğrenme önceliklidir.
- Yaratıcılığın geliştirilmesi ön plandadır.

Fizik bölümünü bitiren ne iş yapar?​

Fizik bölümünü bitiren ne iş yapar?
Fizik Bölümünün İş İmkanları ve Olanakları Nelerdir? Fizik bölümünden mezun olan kişiler ilerleyen meslek hayatında fizikçi, bilim insanı, araştırmacı ve fizikçi unvanlarını alarak görev yapar. Aynı zamanda bu kişiler akademik kariyer planlaması yaparak üniversitelerde araştırma görevlisi olarak işe başlayabilir.

Fizikçiler ne kadar maaş alır?​

Fizikçi maaşı ortalama aylık 8532,75 _TL’dir. En düşük Fizikçi maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 12812,5 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.

Proje ödevinde neler olmalı?​

Proje ödevinde neler olmalı?
4. Performans ödevleri öğrencilerin seviyesine uygun ve öğrenciler tarafından yapılabilecek nitelikte olmalıdır….Projeyi Ödevi Aşağıdaki Sıraya Göre Oluşturulur
- Konunun seçilmesi.
- Amacın belirlenmesi.
- Bilgi toplama.
- Deney yapma.
- Bulgular ve tartışma.
- Yazım: Yazılı metinde şu sıra takip edilebilir.

Proje yöntemi ne demek?​

Ders konuları ve ünitelerinin, öğretmenin kılavuzluğu altında küçük öğrenci kümelerince ödev olarak işlenmesi temeline dayalı bir öğretim yöntemi, bk. etkinci yöntem. Project method.

Projede özet kısmına ne yazılır?​

Projede özet kısmına ne yazılır?
Projenin ayrıntılarından, yorumlardan ve kaynaklardan özette bahsedilmez. Ancak her birinden birkaç cümle ile bahsetmek şartı ile projenin amacı, kullanılan yöntem veya yöntemler, yapılan gözlem ve elde edilen bulgular (birincil olanlar), sonuçlar (birincil olanlar), ve öneriler başlıklarına değinilmelidir.

**Proje alanına ne yazılır?**

Proje alanına gerekçe, amaç, kurulan varsayım, kullanılan metod ve bulunan sonuçlar yazılır. Bunlar proje raporunun temel unsurlarını oluşturur. Gerekçe bölümünde projenin neden yapıldığı, hangi soruna çözüm getirmeyi amaçladığı açıklanır. Projenin amacı kısa ve net bir şekilde belirtilir. Kurulan varsayımlar, projenin temel dayanakları ve hipotezleri olarak önem taşır. Kullanılan metod ise projede hangi araştırma tekniklerinin, veri toplama yöntemlerinin tercih edildiğini açıklar. Son olarak bulunan sonuçlar, yürütülen çalışmanın neticesini, elde edilen verileri ve bu verilerin yorumlanmasını içerir.

---
Bu, proje alanına ilişkin detaylı bir açıklama içermektedir. Proje yazım sürecinde bu unsurların doğru bir şekilde ele alınması, projenin kapsamlı ve anlaşılır olmasını sağlayacaktır.

Geri